A fideszellenes hisztéria ellen való orvosság

A médiatörvényhez

2010/12/25. - írta: OrangeOrder

Ez a másik. Lehet idézgetni, hogy kinek melyik passzussal van problémája. A németeknél tényleg ez lett volna az utolsó csepp a pohárban? Esetleg inkább a különadóval volt a fő gond? Véleménynyilvánítás, szólásszabadság, hát persze. Megtisztelő, hogy mindenki így végigolvasott mindent.

Kar(e)l Schwarzenbergnek kétségei vannak? Was? Nekem afelől van kétségem, hogy ő most akkor osztrák vagy cseh-e igazából. Jaaa, hát tárgyalhatunk persze minden törvényről (nem mintha sok közöd lenne hozzá), de akkor vigyük tárgyalóasztalra a Benes-dekrétumok ügyét. Kellemetlen és igazságtalan lenne a részükről, mi? :)

A németeknél egy karlendítésért éveket kaphatsz, holokauszttagadásért se csak ejnyebejnyét. Ja, az más! Persze, tényleg.

A sok sirám közben valahogy senki nem hozott fel konkrétumokat. És amúgy én is támogatom a szabad véleménynyilvánítást, persze. De biztos, hogy jó ez a sok mocskolódás, amit manapság olvashatunk? Közszereplőknek a kurva anyját, politikus dögöljön meg? Hány blogger merné arccal vállalni azt, amit leírt? Lehet, hogy így legalább megtanultok kicsit választékosabban anyázni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orangeorder.blog.hu/api/trackback/id/tr292538434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása