A fideszellenes hisztéria ellen való orvosság

Hatalmas Fidesz-siker: Nagy Laci visszatért!

2012/06/05. - írta: OrangeOrder

Ma (tegnap) végre bejelentették, amit annyian sejtettünk: Nagy Laci hazatér, és a Veszprém mellett a magyar kézilabda-válogatott gyönyörű, meggypiros mezét ismét magára ölti.

A sajtótájékoztatón Navracsics Tibor Miniszterelnökhelyettes úr, Veszprém büszke fia is megjelent, hogy köszöntse a csapat újabb erősségét.

„Nem fogok pénzt kapni a válogatottságért, nem ezért vállaltam. Pénzért Spanyolországot vagy Katart szokás választani” – nyomatékosította. Vetési Iván elnök pedig megnyugtatta, azok a körülmények, amelyek korábban méltatlanok voltak egy nemzeti csapathoz, megváltoztak. Már van tisztességes napidíj, megfelelő biztosítás, a válogatott a legrövidebb úton utazik, az edzőtáborozás feltételei is mások.

 

Bizony: Orbán Viktor és a Fidesz gondoskodik arról, hogy minden sportkedvelő magyar polgár a legjobbat láthassa, és igenis tesz azért, hogy tehetségeinket testben-lélekben megerősödve jó körülmények közé hazavárhassuk. Lacival is ez történik.

Köszönjük, Miniszterelnök-helyettes úr, köszönjük, Fidesz!

Hajrá magyarok, hajrá Magyarország!

Címkék: sport fideszes
6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orangeorder.blog.hu/api/trackback/id/tr974566082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bandinyúl 2012.06.14. 17:29:33

Mi ebben a fidesz siker???Nagy Laci kézilabdás és ott játszik ahol több pénzt kap.Mert ő is a piacból él.Vagy lehet hogy SÁRGASÁGOT kapott?Remélem nem kapta el a kórt.

bandinyúl 2012.06.14. 17:31:33

A sajtótájékoztatón Navracsics Tibor Miniszterelnökhelyettes úr, Veszprém büszke fia is megjelent, hogy köszöntse a csapat újabb erősségét.

Sajnálom Veszprémet,azért hogy ilyen fiára büszke.....

Kopó 2012.06.14. 17:49:56

Mindeközben a gazdaság recesszióban, a CDS-felárak az egekben, az emberek fele legszívesebben kivándorolna (a lakosság 80%-a szerint rosszul mennek a dolgok), zsidókat bántalmaznak az utcán, Simicskáék targoncával hordják ki a pénzt az államból, náci írókat éltetnek kötelezően az iskolákban, a miniszterelnök pedig nyíltan hülyére készül venni azt a szövetséget, amien Magyarország is tag.
De nem baj, legalább nézhetünk kézilabdát!

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.06.14. 21:13:07

@bandinyúl: ne zavard össze!
legalább ennyi sikert adjunk a posztkomcsi fidesznek, más sikere úgyse volt nekije

Kolompár Szándokán 2012.06.15. 00:38:21

Undorító fideszbérenc pártkatona, seggnyaló és gerinctelen vagy. Ezt fidesz szavazóként mondom. Szerintem te ha 40 évvel ezelőtt éltél volna, legallábbis felnőtt lettél volna, minden bizonnyal kommunista szarházi lennél... ezzel a jellemmel... Pártimádattól eszed vesztve írsz itt mindenféle talpnyaló dumát, sokszor nyilvánvaló hazugságot. Propagandát gyártassz. Undorító vagy.

Kolompár Szándokán 2012.06.15. 00:42:28

Bocs, nem írtam oda: OrangeOrdert szerkesztő hajbókoló droidikának írtam. És mielőtt megszólna bárki is: ha mszp vagy lmp (ne adj Isten jobbik) bérence lennél, akkor is ezt írnám róla..
süti beállítások módosítása