A fideszellenes hisztéria ellen való orvosság

Miért lett szar a Mandiner?

2012/06/14. - írta: OrangeOrder

Kedvenc hírportálomról, blogomról van szó, ahol kötetlen stílusban, őszintén írhatott mindig a fiatal nemzeti konzervatív/jobboldali szerzőgárda. Vannak radiálisabbak, vannak nemzeti keresztények, nemzeti liberálisok, vannak univerzális fideszesek.

Fenntartva, hogy véleményem szerint továbbra is a legjobb portálról beszélünk (1-1 bejegyzés bőven üti az Index szintjét, ráadásul még az elbulvárosodás csapdájába se estek bele), a kormányváltás és a hiszterizált közhangulat a Mandineren is meglátszik. Egyre inkább érzik úgy posztokban-vezérkommentekben, hogy igen, itt most be kell olvasni a kormánynak (Véleményvezér-konkurencia..?) - szinte alig marad a jó régi szoclibbasztatásból.

Márpedig gyerekek, lássuk be: kormánykritikát olvashatunk ma bárhol. Baloldalról, a megfelelni kívánó jobboldalról - én már nagyon unom. Lehetne kicsit kevesebb. A Fidesz csinálhat úgyis bármit - egy MSZP-szavazó nem fog melléjük állni soha, ezzel legfeljebb a meglévő tábort lehet bomlasztani. Kicsit több biztatás kéne az össztűznek kitett jobboldalnak, nem?

Na de nem is ez a legrosszabb, ezt még megértem. De ami igazán aggaszt, az az MSZP-SZDSZ-LMP-DK-s, stb. trollok áradata. Ha már nem lehet övék az ország, foglaljuk el az internetet. Teleszemetelik a facebook-hírfolyamomat (ha tűröm), beszennyezik a mindennapjaimat. Mint amikor a víz befolyik a beton repedéseibe, hogy fagykor szétrepessze azt. Ezeket az undorító, romboló lényeket sajnos szűrni kellene, a kommentek színvonala katasztrofális. Nem fogják fel, hogy 2014-ig valami normális pártot kéne inkább csinálniuk, majd azt a hatalomba szavazni.

Inkább szállnák meg a Kossuth-teret, vagy nem tudom. Tegyetek rendet!

Címkék: média mandiner
554 komment
· 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://orangeorder.blog.hu/api/trackback/id/tr914587939

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Matolcsy Csodaországban: A magyar tündérmese egy éven belül sikeres lesz 2012.06.15. 08:10:23

“The Hungarian fairy tale or the Hungarian example will be a successful one in a year’s time.” – olvasható a Matolcsy-interjú CNN által közzétett angol nyelvű leiratában. Érdemes végigolvasni lentebb az anyagot, mert tele van sú...

Trackback: Matolcsy ölni tudott volna, amikor Quest a katasztrofális magyar helyzetről kérdezte 2012.06.15. 08:07:56

A lassított felvételen jól látszik, milyen indulatok feszülnek benne, miközben fogalmazza Richard Quest zátonyra futó magyar gazdaságról feltett kérdésére a “tündérmesés” választ. Nem vagyok pszichiáter, de nagyjából így képzelem el annak a...

Trackback: Védelmi pénzt szed az önkormányzatoktól a Heti Válasz? 2012.06.15. 07:58:24

A Heti Válasz egy kisebb összegért – éves szinten néhány millió forintnyi közpénzért – vállalja, hogy cserébe nem ír rosszat a pénz átutalójáról – írja a Magyar Narancs. A “kisebb összeget” a Heti Válasz Pest-Budai Látkép ...

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.06.14. 18:15:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Emlékzenekar 2012.06.15. 08:07:56

@jog-ász: Akkor ezek szerint a Népszabadság című papírújság szerkesztősége papírújság gyártás helyett régi Füles magazinokat fejt a lábikóival harangázva a kurvaeget vagy mi?

Frick László Emlékzenekar 2012.06.15. 08:10:02

@jog-ász: Akkor rosszuil láttam, hogy Antónia a retek Hiradó-ban vagy két hónapja kiállt a kamerák elé könnyes szemmel, miszerint rossz le a családoknak, rossz lesz a devizahiteleseknek
és Azurákék is a Gyásznapokn, idén április 25-én szokatlan módon nem a balesetekkel és a lógó belekkel meg halálrakínzott édesállatokkal kezdték, hanem a kurva annyjukkal az EU-nak mértengedtek ezeknek mért?

Frick László Emlékzenekar 2012.06.15. 08:11:52

@Farkantoán Chatpartnеr: Az elmúlt nyolc év ártatlan, de az elmúltizenkétév! Azviszont! az hűdehibás! (egy ártalan nyolc éves betétet eltekintve)

Frick László Emlékzenekar 2012.06.15. 08:13:28

@Farkantoán Chatpartner: Az MSZP az ÁŰrtatlan ( Év alatt 800 magyar családnak adott új autót, forrás Lendvai Ildikó. Bezzeg a 2004-2008-as autóeladási és lakásépítési adatok a kis fogyasztásihitelpiac meg ilyesmik! Akkor volt pénze az embereknek vásárolni. Bezzeg MOST!

charliesan 2012.06.15. 08:15:22

"ha már nem lehet övék az ország"
Mi van??? Ez akkora egyszerűségre vall...

Frick László Emlékzenekar 2012.06.15. 08:15:28

@Scaramella va alla guerra: Bocsásson meg drágám, a komcsik az melyik indián törzs? Én azt hittem, hogy a komcsik az egy mondat eleme, ami így szól:
"Elbasztuk ugyan, de legalább idegesednek a komcsik"

Ö.. vagy azok a komcsik, akik könnyes szemmel állnak a kamerák elé Mesterházy köré, de röhögtükben lett könnyes odakint, alig képesek gyászos pofát mímelni

Golem 2012.06.15. 08:24:05

"Ha már nem lehet övék az ország"
Na látod ez a nagyon nagy baj a hozzáállásoddal. Az ország nem a "tiétek". Az ország itt minden magyar állampolgáré.
De ha a Fidesz-KDNP kurzus retorikáját nézzük, akkor is maximum az Istené. ("Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség...") És az nem Orbán Viktor.

Pobjeda elvtárs 2012.06.15. 08:30:41

Régen nevettem ilyen jót :)

A FIDESZ troll kifakad az MSZP trollokra.

Végül is még mindig jobb ha egymást fárasztják mintha engem :D

tomwar 2012.06.15. 08:32:32

@OrangeOrder:
1. OLYAN jol azert nem csinaljak, maradjunk ennyiben - ha neked ez eleg... Azert, mer jo hallani, hogy sipakolnak a szocik, meg nem jelenti, hogy nincs igazuk adott esetben.
2. A csendes tobbseg nem tudom, hol lehet, nekem a regi fidesz szavazo barataim is elfordultak a Parttol.
3. Relevans kozvelemenykutatas? Ezt Te sem gondoltad komolyan, ugye? Attol fugg, ki rendeli meg eppen?
4. A tobbseg akarata...nos, ez nincs igy, csak a Parlamentben. Sosemvolt ketharmados felhatalmazassal lenyomni MINDENT a masik torkan szinten nem demokrata "ereny"...

Hunor Levente 2012.06.15. 08:38:43

A trollnak bélyegezés ocsmányság.
A keresztény vallás pedig nem magyar, ezért a nemzeti keresztény mint olyan, eleve nonszensz, erőltetett dolog.

Grabbe · http://www.hirstart.hu/ 2012.06.15. 08:42:20

Ehh, hülyeség! Ha igazán "igazi" MSZP-LMP-SZDSZ-DK trollokra vágyik az ember, akkor azok mintapéldányait megtalálhatja a NOL-on, vagy a Népszava.hu-n.

Nekem a kedvencem mégis a STOP.hu hozzászólói közül kerülnek ki. Annyi mocskot és baromságot, mint amit azok odaokádnak, nem sok helyen és nem olyan sűrűn olvashat az ember, mint ott.

Még az egyszeri "Új kis pandabébi született Kínában, a ... rezervátumban" típusú híreknél már a 2., vagy 3. komment is a "MocskosGeciFasisztaCigányTörpeOrbánViktor" szintű mércét üti meg. Na, ŐK az igazi trollok.

Amatőr 2012.06.15. 08:44:52

@Frick László Emlékzenekar: """A szar lemerül a víz alá, minden pöcegödör felszínén a hígja és alján a zsíros süreje. A szar csak eleinte úszik a felszínen, aztán bugyboroög a hallgatag mélyben."""

Vagy igaz, vagy nem:
A Balatonban pancsikolóra rátört a szükség.Jobb ötlet híján a mélyebb régiókba úszott, ahol is könnyített magán. A produktuma a felszínre emelkedvén ugyan büszkeséggel töltötte el alkotóját, de úgy döntött, hogy a művét ideje elhagyni. Úszott néhány tempót, majd hátratekintve látta, hogy az alkotása hűségesen követi. Alábukott hát és a víz alatt tempózva próbált elinalni. Levegője fogytával kiemelkedett és boldogan konstatálta, a mű eltűnt. Néhány melltempóval a sekélyesbe ért és kiemelkedett. Fején a produktummal.
Számomra a tanulság: néha a nagyon rövid idő is lehet túl sok. Történelmi léptékben pedig pláne.

""Maga még a szarhoz is amatőr, uram.""

Egy nálamnál sokkal okosabb ember mondta: Minden relatív. Azaz csak nézőpont kérdése, hogy ki mit lát. Kár, hogy engem minősít, hiszen nem én vagyok a vita tárgya. Ma már a vélemény szabad. Sőt, lehet a Magáétól eltérő is. Úgy tudom.

Frick László Emlékzenekar 2012.06.15. 08:47:41

@Golem: @Mérges 1234: @Amatőr: @seahawks: @Farkantoán Chatpartnеr:
Zseniális ez a blog, de van egy sokkal faszább itt a bloghún, gyáriblog és egy mukk szöveg nincsen benne és kizárólag fényképek, de azok is Orbán Udvari Fényképészeitől. NAMOST ott csupa-csupa jóérzésű haladó-jóoldali liberális, műűvelt, nagynértelmes zseniálismeglátású, okos stb kommentelő van, sajnos a jobber trollok, akiken lehetne röhögni, még ál-provo nickformában sem:(
De érdemes megkeresni, nem tudom a címét, de fasza egy blog nagyon. Ott látni, hogy a rettenetes elnyomó rezsim ellen hány tucatember, hány tucatja ad hangot jogosfelháborodásának, amíg el nem viszi őket a TEK a NAV-ba

Frick László Emlékzenekar 2012.06.15. 08:48:35

@Hunor Levente: Akkor ezek szerin nemzeti tizenegy'eek sincsenek :((((
meg nemzeti szinházak se

Frick László Emlékzenekar 2012.06.15. 08:50:52

@Pobjeda elvtárs: Daragíje, hát hányszor mondjuk már el, hogy a troll mint olyan fogalma jóoldalira nem húzható rá, tehát MSZP-s troll az nonszensz, nuincsolyan. Mindenki velünk van, aki szerint Orbán Cigány Hitler Dakota Sztálin Kádárjános Napóleon Músszolinni

Frick László Emlékzenekar 2012.06.15. 08:52:19

@Golem: Érdekes, hogy 2002-ben viszont a célfotó nem számított és akkor 2002. áprilistól az övéké volt az ország, úgyértem a jóoldalé.

Frick László Emlékzenekar 2012.06.15. 08:53:28

@turulpina: Napéldául Ön egy felelősségteljes, tehát nem troll. Üdítően szép példa.

Frick László Emlékzenekar 2012.06.15. 08:54:52

@ayatollah: Foglalt az a lyuk kérem, Homár Mollah-ét cidázza.

dennisthemenace 2012.06.15. 08:58:41

@OrangeOrder: Hahaha.... Ezt magad sem gondolod komolyan.

Hunor Levente 2012.06.15. 08:59:20

Egyébként a mandineren ez olvasható:
"Úgy gondoljuk, hogy mindenkinek meg kell adni a lehetőséget véleménye elmondására, akkor is, ha nem ért velünk egyet, vagy akkor is, ha éppen rólunk ír csúnya dolgokat – ő így gondolja, a nevét/nickjét adja hozzá, lelke rajta."

Úgyhogy ez a siránkozó bejegyzés inadekvát.

Frick László Emlékzenekar 2012.06.15. 08:59:49

@Hunor Levente: A lenygelkeresztények

aztán a füéöp szigeteki keresztények, a japán keresztények (akik sintoisták is lehetnek)
a kopt kersztények

az orosz keresztények az ó-orosz [ős]nemzeti keresztények (a bogumilok)

ezek mind-mind nemzetikeresztények.
kersztények ÉS nemzetisajátosságokkal

el egészen a számoilhatatlan afrikai nemzetkék keresztényeivel, ahol szintén a papok engedtek a nemzetisajátosságoknak és innen ugorjunk az USA-nemzeti-kereszténykurzusra, amit Donald P. Bellisario filmproduceri munkássága is fémjelez, a gospel-nemzeti[tehát afroamerikán]kersztények és a moromonok (Utah) stb stb

mexikói egyszerre spanyol és indió-keresztények

a vodoo zambókeresztények

Hunor Levente 2012.06.15. 09:01:52

@Frick László Emlékzenekar: pl a színháznál a nemzeti jobbára csak egy jelző, míg a nemzeti kereszténységnek tartalmat akarnak adni. és a színház nem vallás.

Hoppázó Beléndek 2012.06.15. 09:03:07

b+ ez a fos még mindig címlap :)))

azért így kibaszni egy szerencsétlen fidesz-felszopóval.

de azért vizsgáljuk meg a mandineren fellelhető mszp/dk/szdsz trollok munkásságát :

vadairól :
"ez a dr vadai milyen doktor? mert orvosnak tuti hogy kevés lett volna (kolbásznak még megjárná)"

"Vadaira csak rá kell nézni és az ember pontosan tudja , milyen egy ócska alak. Igazi bolsi bárisnya."

"Vadai a mocskos komcsi k*rva anyádat! :)"

andrassewről:
"mondja az elv(telenség)ből ingyenfaszszopóseggnyaló, akinek azrtá csak-csak csurrant-cseppent, és addig kussolt is. hogy dögölnének már meg ezek."

"Buta barom.Kihullott a szoczsidólibsi apanázs, a fiad fullhülye mindenhez, fosol a hajléktalanságtól.MI lesz veled? DÖGLESZ."

gyurcsányról mindig hálás téma a mandineren :
"Te félkegyelmű idióta? Bizonyítani kellene az állítást? Hát mikor bizonyítottatok ki bármi állítást, amivel Orbánt, a fideszt és Magyarországot mocskoltátok? Te szerencsétlen barom, most azt kapod az elvrásaidtól, amire tanítottad őket."

"teferi, csak nem hagytak máris cserben a maceszzabálóid????? Nem fizetsz nekik rendesen????"

tótavéről - szintén "kedvelt" író bizonyos körökben:
"es az ilyen tirpak meg csodalkozik ha nem allnak meg neki interjut adni..."

"Én meg most egy nagy segg f@szságait olvastam. Kár volt-"

és csak úgy bónuszként a népnemzeti-keresztény tempó egyik kicsúcsosodása :
"MENJETEK, BAZDMEG... TETŰ CIGÁNY, RETKES, ÓBÉGATÓ ZSIDRÁK NE LEGYEN AZ ORSZÁGBAN...a MOCSKOS TETŰ ANYÁTOKAT.MINDENKI HÚZZON EL A HALÁL VÉRVÖRÖS FASZÁRA-AKINEK NEM TETSZIK AZ ORSZÁG.Fasszopó ,retkes állatok."
-----------------------------------------

nos ezek lennének elmehibbant bloggerünk vizionált mszp/dk/szdsz trolljai. annyira buta vagy orangeorder, hogy arra nincsenek szavak. olyan szinten más világban élsz, mint a valóság, hogy arra sincsenek szavak.

idióta. sötét, hazug, gerinctelen idióta. mint a magadfajták és imádottjaitok mind, egytől egyig.

Hunor Levente 2012.06.15. 09:05:33

@Frick László Emlékzenekar: éppen ez a nonszensz és erőlködés, egy globális vallás nemzeti köntösbe öltöztetése. soha nem lesz lényegében nemzeti, ahogy a coca cola se.

szürkegém 2012.06.15. 09:05:43

Egyetértek az írással. Talán egy ütőképes alternatívát kellene létrehozni. Ha nem lesz ilyen, akkor tovább tart majd az Orbán-Simicska ámokfutás. Az emberek inkább nem mennek el szavazni. A szocik nem alternatíva. A DK és a többi gittegylet-szóra sem érdemes. Az LMP meg azt se tudja, hová akarjon tartozni. Egy nemzeti liberális párt ütős lenne. Biztos vagyok benne hogy tényezővé válna.

Amatőr 2012.06.15. 09:05:43

@kvadrillio: Az EU-nak a kelet-európai országok szemétlerakónak kellenek. A nyugaton már eladhatatlan ipari és mezőgazdasági termékek megsemmisítése pénzbe kerülne. A volt. szoc. országok lakosai pedig ahhoz szegények,hogy minőségi árut vásároljanak, de több pénzük van, mint egy albánnak, vagy etiópnak, tehát hajlandó és képes pénzt adni a nyugati hulladékért.

Ezért aztán veszélyes lenne a nyugati gazdaságra nézvést, ha a magyar gazdaság megerősödne. Ugyanis akkor bezáródna egy tízmilliós méretű szeméttároló.

Pobjeda elvtárs 2012.06.15. 09:05:47

@Frick László Emlékzenekar:

:D

Megfigyelésem szerint egyes embereknek mindenki troll aki nem ért velük egyet.

Mások szerint viszont éppen ezek az emberek a trollok. :D

Ianas 2012.06.15. 09:15:29

Szerintem nem biztatás kellene, hanem egy kiadós kormányváltás. Nekem van is javaslatom.

Van ugye ma ez a hajléktalan-probléma. Egész komoly mennyiségű hajléktalan férne el a Parlamentben. A többit szerintem sejtitek.

radikalisviccek 2012.06.15. 09:17:02

A szabad kommentelés volt a baja Vadai Vaddisznó Ágnesnek is (déká), és volt olyan kedves ezt levélben eljuttatni a mandiner hirdetőinek.
Igazi gerinctelen zsidó ügynöktempó.

"Újságokba írkálhatnak, ami eszükbe jut.
A szabad pofázásnak bűze a lábasból már kifut.

Énnekem már nincsen
szinte semmi vágyam,
Csak az az egy, hogy Imre Kertészt
egyszer szájon vágjam!"

(Pozsonyi Ádám)

Hentesező 2012.06.15. 09:17:30

Ez milyen hülye poszt már! Apuci vállalhatatlanná vált barátom, és kész.
Az volt csoda, hogy milyen sokáig kitartott mellette egy tényleg elég éretemes bagázs, sokáig nem győzték relativizálni a tomboló hülyeséget.

belekotty 2012.06.15. 09:17:43

Nekem úgy rémlik OrangeOrder, hogy te a mandineren is írogattál, nem? Nem lehet hogy savanyú a szőlő?

Ianas 2012.06.15. 09:21:06

@Amatőr: Megoldás? Mert hallom az állandó hőzöngést az EU ellen, de eddig még halványan reális megoldást sem hallottam az úm. "problémára", legalábbis olyat nem, amin ne folyna a könnyem a röhögéstől. (Ld. még "önellátó Magyarország" és "keleti szövetségeseink" c. elmeháborodott marhaságokat.)

Putyilov gyári melós 2012.06.15. 09:25:32

"Miért lett szar a Mandiner?"

A KORMÁNYPROPAGANDA, A SEGGNYALÁS NEM HÁLÁS MŰFAJ, BÁR KÉTSÉGKÍVŰL JÓL FIZETŐ.

DE MINDIG SZARRÁ VÁLIK.

Putyilov gyári melós 2012.06.15. 09:28:11

@radikalisviccek:

A kuruc.inforól még Teleki Pál búcsúlevelét is rendszeresen kicenzúzzák a kis zsidó Melnyikovék.

tarackos 2012.06.15. 09:33:13

Eszem péróm megáll! OO sem lát ki saját barlangjából mert ha kilátna akkor már régen rájött volna, hogy ez nem mandi meg baltroll kérdése hanem minden fórumon uez megy. pl. Török Gábor is beszüntette a kommentelést. Ha megnézne egy balos fórumot ott is mindenhol van pár jobber troll aki froclizza a bandát. Ez van.

Vita meg csak annyira mint a közbeszédben. tk. oda igénytelenedik a színvonal. Aki legalább 10 éve netezik az már korábban észrevette ezt akkor indult ez a folyamat amikor tömegesé vált a netelés.

Peterpapo 2012.06.15. 09:35:27

"Inkább szállnák meg a Kossuth-teret, vagy nem tudom. Tegyetek rendet!"

Közterületet elfoglalni a fidesznyikek és a jobboldal privilégiuma. Az internetet elfoglalni? Ezt hogy érted? Szerintem azt nem lehet. A jobbos trollok nem zavarnak? Pedig van belőlük is bőven.

Pékszakállú Henceg 2012.06.15. 09:36:17

"Kicsit több biztatás kéne az össztűznek kitett jobboldalnak, nem?"

Mihez adjanak az emberek több biztatást??? Még több adót? Még alacsonyabb GDP-t? Még több ellenséget a világban? Még ostobább gazdasági minisztert?
Az össztüzet a kormány kezdte először a külföldi befektetők, majd az EU, később az IMF, most pedig a saját népe ellen. Akkor kitől is jöhetne biztatás, legfeljebb attól az egymillió embertől, akinek nem sül le a képéről a bőr, ha a fideszt kell éltetni mindig, és mindenáron.

A kormány úgy járt, mint szoci elődje: védhetetlen és megbocsáthatatlan az, amit csinál. Kísérleteznek a gazdasággal, miközben egyre többet szeretnének elvonni a szegényebb rétegektől, csak azt nem veszik észre, hogy onnan már nincs mit.
A kormány adóbevétel tervei csúnyán megbuktak, a költségvetés nem ért meg 4 hónapot sem, eközben a világ legostobább gazdasági minisztere kinevetteti, és szégyenbe hozza az országot az egész világ előtt a CNN-en, amikor tündérmeséről, és drasztikus jövő évi GDP növekedésről mesél.

A kormány már rég megbukott. Most egy hosszú agónia kezdődik, vergődés hónapról-hónapra, és minden "mentenek" az oligarchák, amit csak lehet mert tudják: 2014 után nincs tovább.

red_quill99 2012.06.15. 09:36:51

Nem a Mandiner lett szar, hanem az Index, hogy ezt a fost címlapra rakta.

Amúgy szerintem ennek a posztnak a megszületésére csak 3 magyarázat lehetséges:

1: a posztíró egyszerű, mint egy faék, és tényleg komolyan gondolja. Ebben az esetben vitatkozni vele felesleges, egy faéket én még az életben semmiről nem tudtam meggyőzni (lásd: magyarázd el egy körnek, mi az a gömb....)

2: a posztíró humorizálni próbált, csak marhára nem tud, és mindenki komolyan vette. Vitatkozni vele ezért felesleges.

és a jobberek permanens paranoiájának kedvéért a harmadik: a posztíró egy judeoliberális-posztkommunista beépített troll, aki így próbálja erősíteni a fafejű orange-droidról alkotott sztereotípiákat. Ezt viszont sikeresen tette. (ja, és persze vitatkozni vele ezért felesleges)

Ianas 2012.06.15. 09:39:53

@red_quill99: Vitatkozni egy politikai fórumon ÁLTALÁBAN felesleges, mivel mindenki abból indul ki, hogy a másik
- hülye
- buzi
- zsidó (pej. ért.)
- Orbán imádó
- balliberális
- náci

vagy ezek lineárkombinációja.

Innentől nem tudom, hogy a közlésnek milyen funkciója van.

radikalisviccek 2012.06.15. 09:47:55

@Putyilov gyári melós: a kuruc irreleváns, amúgy jobboldali BLOGokon (a kuruc nem blog, megsúgom ;)) nem szokott lenni cenzúra, ellenben a kedvenc Dopeman-etektől a TASZ-ig mindenki cenzúrázgat, kizárólag a "kurvaanyád te zsidaóóó" szintű kommenteket engedik megjelenni, amelyik esetleg lényegi mondanivalót hordozna, azt nem. És ezután lehet ügyesen mutogatni a fröcsögő széljobbra. De ez is ugyanaz a tipikus zsidó ügynöktempó, mint Vadai Vaddisznó hisztis megmondalakanyukámnak cucca.

red_quill99 2012.06.15. 09:49:05

@Ianas: ez igaz, ezért ritkán is szólok bele. Bár azért szívesen tanulmányozom a kommenteket, mert néha egészen bizarr keresztmetszetét adják a közállapotoknak.
Tapasztalataim szerint ennél csak azok a blogok jobbak, ahol f@szbúkról is lehet kommentelni, ott igazán gyönyörű mélységében bontakozik ki társadalmunk.

SZDSZPistike 2012.06.15. 09:56:07

A legtöbb "balos" ismerősöm úgy viselkedik, mint egy beprogramozott robot, akinek kiadták feladatba, hogy minden napra egy trollkodás kötelező.

Még az is minden nap posztol egy nepszava.com -os fikázó hírt a facebook-ra, aki már évek óta nem is él Magyarországon, azt sem tudja, mik a pontos hírek, de mindezt meggyőződéssel.

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2012.06.15. 10:18:54

@Amatőr:
Tessék bevenni a dilibogyót, már korán reggel.

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2012.06.15. 10:26:29

@Ianas:
Nem kormányváltás kő ide, hanem a hozzád hasonló elmeroggyantaknak hatékony gyógyszerek kifejlesztése.

MEKKORA ÖTLET!

A Fidesz-kormánynak sok pénzzel támogatnia kell a hazai gyógyszeripari kutatásokat, ugyanis, ha sikerül kigyógyítani az elmebajt, akkor több lesz a Fidesz-támogató. Lényegében a Fidesz sikerének titka az elmebajt gyógyító szerek minél gyorsabb, olcsó áron történő piacra dobása.
Mert normális ember csakis Fidesz-támogató vagy az lesz!

Peterpapo 2012.06.15. 10:33:43

@SZDSZPistike:

És képzeld, ezek még szavazati jogot is kapnak éppúgy, mint akik soha életükben egy percet sem éltek itt. Micsoda emberek vannak?

radikalisviccek 2012.06.15. 10:34:34

@Peterpapo: lefogadom, hogy az izraeli-magyar állampolgárokra gondolsz :)

Frick László Emlékzenekar 2012.06.15. 10:43:23

@SZDSZPistike: Sőt, minden napra adott főtéma van. Nem ám csak úgy össze-vissza, hanem koncentráltan. Mintha egyszerre-dobbanto-trappolással akarnának bedönteni valamit

Frick László Emlékzenekar 2012.06.15. 10:44:32

@Hunor Levente: Gobbi Hilda nénéd hallja ám ezt az okostojáskodásodat, úgy vigyázz!

Frick László Emlékzenekar 2012.06.15. 10:45:57

@Hunor Levente: Tessék szépen felkészülni nemzeti-baszogatásügyben és nem a jóoldali újságírók szövegei alapján szalmátcsépelni szecskavágóval.

Frick László Emlékzenekar 2012.06.15. 10:46:58

@radikalisviccek: Nem cenzúrázásnak nevezik jóoldaliul, hanem moderálásnak 8ami tkp beszélgetésvezetés lenne, de jógyerekértelembe a türüllés

radikalisviccek 2012.06.15. 11:00:26

@Peterpapo: ha a határon túliak nem szavazhatnak, akkor mi garantálja azt, hogy a szóvirágokon kívül bármi módon kiállna az érdekükért a mindenkori anyaország a külpolitikájában?

sztem nem kéne egyenlőségjelet tenni az emigránsok - szülőföldjükről önként, vagy politikai, gazdasági nyomásra/megfontolásból távozottak - és a saját szülőföldjükön az anyaországtól elszakítottak közé.

radikalisviccek 2012.06.15. 11:02:02

@Frick László Emlékzenekar: ha tartalomsemleges, és csak formai szempontok alapján valósulna meg - aki anyáz, azt kidobják, letiltják, felnégyelik - , akkor érthető lenne, de mondom, tipikus liberális szólásszabadság elv, hogy ami nekünk tetszik, arról beszélhetsz, és ez érvényesül a ballib blogok nagy részénél.

Peterpapo 2012.06.15. 11:09:07

@radikalisviccek:

Szerintem meg abból a szempontból, hogy szavazhasson arra, hogy ki irányítsa és melyik párt tegye éppen tönkre az országot, teljesen mindegy hogy milyen okból nem él itt. Talán Hofi mondta azt, hogy neki ne kintről mondják meg, hogy Ő itt mekkora szarban éljen és ezzel teljesen egyetértek.

Peterpapo 2012.06.15. 11:10:22

@radikalisviccek:

Ja és még annyi, hogy hiába szavazhat, akkor is csak szóvirágokat fog kapni.

FPéter 2012.06.15. 11:38:44

Muhahaha, csak azért jöttem ide, hogy még egy kommentet ki kelljen szűrnöd! MOCSKOS FIDESZ! TOLVAJ ORBÁN! DEBIL LATORCSY!!!

OrangeOrder · http://orangeorder.blog.hu 2012.06.15. 12:04:34

Nagyon tetszik az össznépi felháborodás. 2014-ben ebből még azért sajnos nem lesz kormányváltás, komcsikáim :(

Hajrá Fidesz, hajrá Magyarország, éljen Orbán Viktor!!!

Amatőr 2012.06.15. 12:05:47

@Ianas: """Megoldás? Mert hallom az állandó hőzöngést az EU ellen, de eddig még halványan reális megoldást sem hallottam az úm. "problémára", legalábbis olyat nem, amin ne folyna a könnyem a röhögéstől."""

Mottó: Tojást tojni sem tudsz, mégis meg tudod állapítani, ha büdös.

Tehát nem tudom, hogy mi a jó megoldás, csak azt tudom, hogy ez tegnap is rossz volt és ma is rossz. Mivel nem értek hozzá, magam helyett próbálok hozzáértőket választani, akik tudják a helyes megoldást. Profikat. De ismét mellényúltam.

radikalisviccek 2012.06.15. 12:21:24

@Peterpapo: magyarok ők is, akikkel, akár tetszik, akár nem, felelősséggel tartozunk egymás iránt. Hofi, a rendszer futtatott bohóca meg bekaphatja :)

Peterpapo 2012.06.15. 13:01:40

Tudod ez a nagy baj. Nem azért kell valaki felé felelősséggel tartozni, mert magyar, hanem azért mert ember. Vagyis ha a Te logikádat követjük, akkor az albánok, macedónok, bantuk, stb is nyugodtan szavazhatnának nálunk.

qwertzuiop05 2012.06.15. 13:48:56

@Frick László Emlékzenekar: Visszanyalt, pont.
Pedig már gyakorolta is a viaduktépítést a vegyépszar.
Hol volt még akkor Fletó, ajjaj!
Előtte volt még útleágútelzágoleútelás, vagy mi.

turulpina 2012.06.15. 14:57:12

@Amatőr: "Mivel nem értek hozzá, magam helyett próbálok hozzáértőket választani, akik tudják a helyes megoldást. Profikat. De ismét mellényúltam."

Őőő, egész pontosan ki tűnt - bármikor is - a csúti cigány bűnbandájából profinak?

Már nem úgy értem, hogy profi bűnöző, hanem profi gazdasági szakember, aki tud 'jobb' megoldást?

turulpina 2012.06.15. 15:00:22

Egyébként a poszt címére a válasz (miért lett szar a mandiner?):

Mindig is szar volt, mert ún. magyarjobbosok írták és olvasták, akik úgy viszonyulnak a jobboldali értékrendhez és eszmeiséghez, ahogy a magyarfoci a focihoz [vö. sehogy].

Szánalmas égő saját és vendégposztok.

yotta 2012.06.15. 15:58:20

@OrangeOrder: Húha, tényleg belenyúltál a darázsfészekbe: hörög a komcsi, hörög az alkomcsi DK-s, hörög az újeszdszes LMP, hörög a Jobbikos, tolul az agyukba a vér... hurrá!

Hajrá Fidesz, hajrá Magyarország, hajrá ORbán!

pimpalini 2012.06.15. 16:28:07

@SZDSZPistike:

Bizony.

Nekem is van olyan ismerősöm, aki annak ellenére, hogy Angliában él sok éve már, szinte mindig posztolja a hülyeségeit.

De ami baromi érdekes az, hogy most mintha kifogyott volna a szufla. Hónapokkal ezelőtt azért többen voltak és több poszt jött. Lehet, hogy megunták?:)

A legjobb, ami lassan már az eddig No1. szánalmat veri (gy.k. mikor kisnyugdíjasok álltak ki Fletó mellett a jegybankelnök 8 milliós fizetéséért, mint a demokrácia és a köztársaság utolsó tartóoszlopáért): pedagógusok ágálnak a nekik alapvetően pozitív kimenetelű 2013-mas bevezetésű életpálya-modell ellen (50%-os béremelés), s ezzel azonnali 20%-os béremelést követelnek.:)

yotta 2012.06.15. 17:47:43

@wеgam: Te wegam! Dunsztom sincs mi az a "yocto"!

Hanem azt az 5.35 - öt a Gyurcsány utalja neked, hogy itt trollkodj vagy tán a Puch? Úgy könnyű ám és még meg is értelek...

yotta 2012.06.15. 17:49:44

Hja, és majd elfelejtettem:

Hajrá Fidesz, hajrá Magyarország (a londoniak kivételével), hajrá Orbán!

Jorgos Vadefakisz 2012.06.15. 19:43:49

@OrangeOrder:
Nocsak! Vajon melyik részről gondolod, hogy érdemes volna az értelmes vitára?
Erről?
"Egyre inkább érzik úgy posztokban-vezérkommentekben, hogy igen, itt most be kell olvasni a kormánynak (Véleményvezér-konkurencia..?) - szinte alig marad a jó régi szoclibbasztatásból."
vagy erről?
"De ami igazán aggaszt, az az MSZP-SZDSZ-LMP-DK-s, stb. trollok áradata."
esetleg erről?
"Ezeket az undorító, romboló lényeket sajnos szűrni kellene, a kommentek színvonala katasztrofális."
Nem? Akkor biztos erről:
"Inkább szállnák meg a Kossuth-teret, vagy nem tudom. Tegyetek rendet!"

Hát, faszikám, én nem nagyon szoktam leállni kardozni ilyen huzalozott droiddal, mint te vagy. Veled is ez volt az első, s az utolsó is egyben. Úgy látom, a célod eléred, hajrá - szép forgalmat generálsz. Az eredményt meg meglátod 2 év múlva. Szeva'.

pimpalini 2012.06.15. 19:58:35

@wеgam:

300 000-et tehetséges ember (illetve tehetségtelen bennfentes) itthon is megkeres.

Ha figyelembe veszem a rezsit meg az ottani közlekedés- és sörárakat, annyiért tökéletesen felesleges kimenni.

Persze ha irónia/cinizmus volt akkor rendben.:)

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2012.06.15. 21:35:00

@OrangeOrder: Igazából tényleg hajrá, amióta a Viktorod ténykedik, azóta vagy 70 forinnyival erősebb az angol font. Amikor hazalátogatom, hülyére költöm magam, aztán hűledezem, hogy két kézzel szóróm a pénzt, és csak feleannyit költöttem, mint amennyit gondoltam...

Jövő ilyenkorra már lehet kapok 500-at is egy angol fontért. Majd csúsztatok neked is, hogy kiabáld tovább a "hajrá viktor"-t.

Frick László Emlékzenekar 2012.06.16. 03:58:45

@stark: Tényleg, ahogy távolodnak a daliás 2004-2008-as évek, egyre édesebb az akkori békés Font-árfolyam lassú hömpölygésére gondolni, och, Ártatlan Szép Napok, eztetet gondúta a kis cselédlyány is, hogy bezzeg tavalynyáron, amikor az úrfi a vonóját az ő brácsájában milyen vidáman táncoltatta meg, bezzeg MOST ugye a fagyos januárban pont ez a kurva szoknya elöl féllábszárig se ér, hátul meg hosszabb lett, de miért, biztos ez a hideg! És az kuckánd a hasában, amit MÁMA megevett, nem az, amit az úrfi a vonójáról belécsepegtetett :D

Frick László Emlékzenekar 2012.06.16. 04:02:51

@pimpalini: Maga a majmánál is butább, hát ezek a magánál sokkalokosabbak így számolnak:
1. Itthon egy menő (és keresett) bontómészáros 8 órában (ebből lazulás kettő óra, tehát nettő 6 óra meló) 300ezret keres.
2.De NSZK-ban 600 ezret napi 13 órás (nettó 12ó10p) műszakokban, szombat is munkanap, de szombaton csak 10 órás. Vasárnap szabad (ide tudni kéne, milyen egy német vasárnap egy német kisvárosban) de akkor fekszik két doboz 2,3%-os sört beosztva egész napra és nézi a tévét. Így jön ki neki havi 600ezer, amiből lejön a hazautazás 50ezre háromhavonta.

Ez a baj magával POampalini, hogy okosabbnak hiszi magát a majmánál. Hát haggy má azt a majomot hagy tuggya má jobban.

Frick László Emlékzenekar 2012.06.16. 04:07:39

@fuck_a_but: Dez az, bazdmeg a neved, hogy leállsz egy veled valójában és tiokban egyetértő farce-bloggerrel "vitatni" amit ő nemhogy komolyan nem gondol, de ellenkezően, , aki csak provokálni akar hasonvéleményekre a népharag vetítésének fokozásához :D Változtass nevet I-Suck-A-Dickaa -ra

Frick László Emlékzenekar 2012.06.16. 04:14:54

@radikalisviccek: Bocsáss meg, de semmi köze a liberálisokhoz. Ezek ugyanis, akik itt Magyarországon liberálisnak képzelik magukat, még fing-szerűen (tehát konkrétan a metán tartalomban) sem elegyíthetőek a liberalizmussal. Liberális gazdaságban egy leisztingert az FBI kutyaláncon vezet ki a tőzsdéről és egy Hagyó Miki egycellában vállvetve baszik segglukakat az ő barátjával Tóbiás Józseffel. Azt nem mondom, hogy Bajnait nem támogatják az amerikaiak, de egyébként ők egy sajátbajnaikat a kutyaláncon takarékossági okokból a leisztingerükkel fűznek össze, pl nemzeti nagyvállalat agyonbaszásáért, ugyanis liberális gazdaságban ismernek iylen fogalmat is és az Effbíájj nagyon haragos az olyan nemliberálisokra, akik kedden véletlenül kapnak telefont egy , a nemzeti nagyvállalatot érintő inkaszóról. Liberális gazdaságban egy leisztingernek bnem lehet esélye pampogni a pl Economist-ban arról, hogy a bennfentes kereskedés nemisbenfentes, hanem a bíróság előtt kell valamit összehoznia egy legalább ötnevű [ Myers, Wolff, Gahallad, Jonesson and Froozen ] ügyvédiirodával.

Ti faszkók jó nagy balfaszok vagytok, amikor ezeket a pubikat FEL FEL FEL és FELKÖBÖLITEk liberálisnak, pláne, mikor komcsizzátok őket, attól lesznek összesen ugyanis "haladóbaloldaliak" úgy kell nekik a ti ostoba és oktondi ballibsizésetek, mint galandféregnek a bélsár.

Frick László Emlékzenekar 2012.06.16. 04:16:19

@yotta: Ha tudná maga, hogy a blogger úr miben nyulkál :D

Frick László Emlékzenekar 2012.06.16. 04:19:48

@Amatőr: A friss szar ÚSZHAT a felszínen, de maga akkora amatőr, hogy nem látta még babakakit szedőhálózgatni az uszodamestert? a medence fenekéről... És azért is pompás ez a szarhasonlat, mert ha azt nézzük, hogy a NAPISZAR-t látja a sajtómunkásság, de a méteres masszív iszapot, képzelje el, ha a Balatonban a szariszap rózsállana át a víz tükörén, egész nyelvek nyaldosnának be a légifelvételen.
Bár végülis a nádasok is titkos utalások egykori titkos szariszapömlenyekre...

Frick László Emlékzenekar 2012.06.16. 04:23:31

@turulpina: Maga tényleg pina lehet, mert hormonálisan legátolt a gondolkodóképessége. Vezessen mensinapotárt és Bizonyos Napokon ne kommenteljen, hanem olvassa a Nők Lapját, mert nőnek lenni is lehet jó, ha nem kis magának...

A Föld nevű bolygón minden nap nehéz, pirosozza be magának az egész naptárt, jobban jár....

Frick László Emlékzenekar 2012.06.16. 04:24:57

@OrangeOrder: Ilyen jól Zotyer tolja a farce-t, mint te, csak ő a Testimesék -ben

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2012.06.17. 20:47:19

@Frick László Emlékzenekar:

Ez a Trónok Harcában volt?

Mert a valós életben ez a példa nem általános...

Frick László Emlékzenekar 2012.06.18. 03:21:18

@stark: Aranyoskám, szerinted kinek van itt egy haloványka fingja is a valóságról? - neked, mi? A valóságra reá [fel] tekintés öl. Ma mindenüvé odatolható a kamera, de korántsem biztos, hogy a rec-gomb benyomásával a valóság rögzül, ellenben pl 1000 alkoholistából 6-7 möngyi lesz, ha szembesíted a valóságával, És ezek az alkoholisták, akik az első beszarásig ivás után is a becsületes halál helyett az ivással járó sokapró orgazmuskát választják (itt: az orgazmus ezeknél a véglényeknél a normális lét pár pillanatát jelenti, maxx már csak annyit pözsdít benne a pia)

Magamfajta gonoszak egyik szórakozása embereket a valósággal szembesíteni, pl milljó paraszt azt hiszi, mekkora biznicc a frencsájz benzinkutam, szépen egy kies órán eléjük terítem a legtitkosabb lapokat és látván a számokat [0,037% árrés] 50 éves férfiak zokogva menekülnek álmaikkal szembesülvén, akkor képzeld el ezt politikában, ami a valóság ELHAZUDÁSA (szakszerűen, nem úgy, ahogy Szabó Rebcsi cvsinálná, ha tudná)

Frick László Emlékzenekar 2012.06.18. 03:22:23

@fuck_a_but: De KIKNEK generálja a forgalmat, KIKNEK?? MUCHACHOS!

Frick László Emlékzenekar 2012.06.18. 03:38:40

@stark: Az emberek olyanok, mint a birka, egy autófelszerelés-tartozék forgalmazó cégnek a nyakán maradt még a 2008-as autóboom-ra rendelés után többszázezer eü-csomag, feldbták a fészbúkra és mindenüvé, hogy ezek birságoltzatnak a rendőrökkel, külön az eü-csomagra hajtanak és tessék, viszik is a 2100 Ft-os kipucolása után 3700-ért az eücsomagokat, mint a cukrot vitték, azt a nádcukrot, amiből három kanállal kell a kétkanálka répacukor helyett, drágábban. A rendelet szerint 2013. jan 1-jétől nézheti a dátumot a tartalomban is a rendőr, de így sikerült (némi átcimkézés után, vagyis a külsőcimkét lecserélte AMIT SENKI NEM MER KINYITNI!!!) megszabadulni az elfekvő készlettől és ez a példa a lényeg és realitás metszésének valamennyi esetére, MINDENRE, pompásan érvényes.

Frick László Emlékzenekar 2012.06.18. 03:39:35

@stark: Mert te se azzal dicsekszel bazdmeg, hogy egy palack vizet mennyiért vásárolsz Landn-ben.

Amatőr 2012.06.18. 08:49:43

@turulpina: ""Őőő, egész pontosan ki tűnt - bármikor is - a csúti cigány bűnbandájából profinak?""

Miért gondolod, hogy a fideszre szavaztam?

Egyébként pedig számomra az egyik kutya, a másik eb.
Sajnos az elmúlt két évtized és az elkövetkezendő kettő is az eredeti tőkefelhalmozás időszaka, azaz a bűnözéssel megszerzett javak legalizálásának az ideje. Véleményem szerint fél kezemen megszámolható, hogy az elmúlt 20 év politikai elitjéből ki nem sittes. A lelkész Vitányi Gábor és Solt Otília
szándékában nem kételkedtem,ám a többire az üres pénztárcámat sem bíznám.

Egyébként szerintem nem a gazdasághoz kell profi módon érteni, hanem az értékeléseket kell helyesen értelmezni és azok alapján megfelelően dönteni. Sajnos az elmúlt két évtized a hibás döntések Himalájája. Amihez én is hozzájárultam a voksolásommal.

Amatőr 2012.06.18. 08:52:21

@Frick László Emlékzenekar: Csak ismételni tudom:

""Egy nálamnál sokkal okosabb ember mondta: Minden relatív. Azaz csak nézőpont kérdése, hogy ki mit lát. Kár, hogy engem minősít, hiszen nem én vagyok a vita tárgya. Ma már a vélemény szabad. Sőt, lehet a Magáétól eltérő is. Úgy tudom.""

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.06.18. 12:56:22

@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: "Nyugi, majd fogsz!"
Korábban én is ebben reménykedtem. De sajnos a magyar átlag lakosságnak fogalma sincs, mi az, hogy jobb oldal, meg hogy "polgári". :(

"Amúgy gondolom a kutyát nem érdekli jobb vagy baloldal kormányoz, ha megy a szekér."
Keveseket igen.

"Mivel a fidesszel szemben a másik párt internacionalista kommunista, ezért a fideszt az egyszerüség kedvéért jobbra teszik, ennyi. Az egész magyar közgondolkodás balos inkább."

Nekem is ez a bajom! Mindenki Kádár csecsebimbóira vágyik vissza! :(

Frick László Emlékzenekar 2012.06.19. 06:49:10

@Amatőr: Einstein idejében 2-3, 1988-ban úgy 10ezer, ma kb 22ezer ember értheti a Relativitás Elméletet, azonban a szubjektivizmus vagy pl a relativizmus meg még egy jónagyrakás elmélet régen készen volt Buddha idejében is.

Minden nem relativizálható és a legsúlyosabb téveszmékbe fojt bele a ma nagyon is trendicsek relativizmus. A tólig-határoltság nemegyenlő uganis a relativizálhatósággal. A kicsiny fasz nincsen , csak renyhe [itt: szorítani képtelen] renyhe pina nem írja fölül a nőknek a minélnagyobb (a pl 12 cm-s hüvelyükből 7 cm felessleggel künnmaradós) faszra JELLEMZŐ igényét, egyes nőiszegmensek beszélnek erről, mások felháborodnak a gyanusításra is, azonban ez az igény az egyik legáltalánosabban jellemző a földkerekségen.

És nem relativizálható.

Ugye, mindig a véleményszabadságról van szó, de a vélemény olyan, mint a fing, a magáé keletkezése mindenki számára természetes és egészséges, akit útálok, a fingja penetráns és a szerelmem fingja tolerálható, a főnökasszonyommal pedig udvarias vagyok.

Hát perszehogy nem az eltéréssel van baj.
De maradjunk csak a témánál, mi a véleménye a korpusznak, aki tulajdonosa (vagy akik egyremegy) ebbek a "blognak". Jó sok embert megszívat és ezzel célját betölti, pedig tanképpen csak közepes fokú olvasási képesség kell ahhoz, hogy innen a valódivéleményét is kiolvassuk a blogírónak:
Politizálás - kizárólag érzelmi alapon. Semmi alakoskodás, felesleges szakmázás vagy tények tetszőleges kiválogatása.

ez EGYÉRTELMŰ, nem mondom, hogy humorérzékre is nincsen hozzá szükség, de van. Sokra is. Akkor könnyebb.

Mitől működik mégis? -a emberek HINNI akarnak, miközben azt tanulják az iskolában, hogy hitetlennek lenni a fejlettebb és nem hinni az menő. A hitbéliekről pedig vitatkozni...

Hinni a véleményben, mint pl angyalokban vagy ördögökben, ki a lófasznak van itt véleménye, mindenki lopottholmit, bolti, teszkógazdaságos beléplántált cuccokkal jön, mint @TrueY: ezzel a Kádár-csecse tévedéssel.

A csecs a mindenkori hatalom jogarszerűsége, a jogar eredeti célja az állati marakodásból a beszélés jogával élő emberiesség volt, akinél a jogar beszél, majd átadja és akinek átadja, annak van joga beszélni és a többinek kuss.

Az a legnagyobb tragédiája korunknak, hogy az emberek azt hiszik, hogy bezzeg most, szemben a sötétközépkorral, szabadok. közben pedig szép nagy milliós szegmensekben és korcsoportokban birkaszerűen tereik ideoda őket, meg is nírják, meg is fejik és cumiztatják is őket rendesen és ettől gyön föl a böfi és ezt a gömbicet mindenki dédelgeti, mint "vélemény"-ét.

Holott bégetés és hullámokban és egymás mintájára.

És egyik nyáj hangja, ,mint a másiké.

Kádárnak fasza volt, nem csecse és a Kádár faszán felnyőni, ez a FASZJOGAR a feudálizmus óta jár és EGY kell az embereknek, mert ugye a Reformok Arszlánja Idvezítő Ferike is egyszemély volt és egyszemélyben a reformok egyetlen letéteményese, egy un "liberális" nem állt föl azzal, ne bassza már a jóisteny aztat a reformot, aminek a léte egy embertű függ, hát ha jagyonbassza az álványpalló, mi lesz? Megáll minden?

Frick László Emlékzenekar 2012.06.19. 06:54:19

@TrueY: balos a faszom
36 kólibacillus még a Főváros vízkészletében sem oszt vagy szoroz.
"Az [magyar] értelmiséginek természetszerűen BALoldalon dobog a szive" de a balkezes is többnyire jobbkézzel adja be a résztulajdonát képező káeftének, mint Bt a számlát a szellemiterméke után. Váncsa bácsi is akkora ÁFÁ-s számlát kért (mint Bt.) az éttermi kiruccanását követően, amekkorát csak birt.

Az, hogy Vitányi bácsi beült a Feri vezette Transporterbe az anyósülésre, nem annak a jele, hogy pl a Feri balos lehetne, hanem annak a jele, hogy Vitányi bácsi annyira szenilis, nem veszi észre, hogy Ferikéje mióta már majmot csinál belőle :D

Amatőr 2012.06.19. 08:21:40

@Frick László Emlékzenekar: ""Mitől működik mégis? -a emberek HINNI akarnak, miközben azt tanulják az iskolában, hogy hitetlennek lenni a fejlettebb és nem hinni az menő. A hitbéliekről pedig vitatkozni...""

...vagy csak reménykednek. Pl, hogy ha 10 szelvényt töltenek ki, akkor övék az ötös. Valakié persze lesz, de a többségé nem. De mégis hétről-hétre kitölti, bedobja, összetépi, eldobja. De emiatt még nem lesz forradalom.

Persze az is jó, hogy a Speakers' corner nem csak a kocsma sarka és nem az a probléma, hogy kiengednek e, hanem, hogy beengednek e?

A véleményről alkotott parabolika gyönyörű,akkor t'án el is ké'k fogadni...

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.06.19. 14:04:20

@Frick László Emlékzenekar: "balos a faszom"
Mondtam én? ;)

"36 kólibacillus még a Főváros vízkészletében sem oszt vagy szoroz."
2 nap után is ez a véleményed? ;)

"értelmiséginek természetszerűen BALoldalon dobog a szive"
Én valszeg vagy nem vagyok értelmiségi, vagy nem vagyok magyar. Vagy mind a kettő... Én jobboldali librális szeretnék lenni, ha hagynának... De jönnek mindenféle balos és még balosabb kripto-rákosista bolsevik típusú pártok és kinevezik magukat jobboldalinak! Brrr...

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2012.06.19. 22:38:29

@TrueY: az értelmiségi ismeri a biológiát :)

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.06.21. 09:18:00

@flugi_: Ha valaki elmagyarázza, hogy miért pont ezt tették ki az index oldalára, annak fizetek egy hideg borsodit. ;) Tönkre teszik a statisztikáimat! :)

déjá vu39 2012.06.24. 23:33:33

@pimpulin549 írta:

"Akkor öntsünk tisztavizet a pohárba. A wikipédia szerint:

"A troll az internetes szlengben olyan személy..."

Köszönöm. Két dologban azt hiszem, egyetérthetünk:

1.) Nem magyar kifejezés, és van rá magyar megfelelő;

2.) A fórumozók többsége nem tudja a jelentését.

Én nagyon ritkán szoktam a hozzászólókat minősíteni, ha megteszem, akkor magyar kifezezést fogok használni.

nemeza 2012.11.07. 13:52:55

Igazából azért van össztűz alatt a fidesz, mert egyrészt ez az ellenzéktől még akkor is megy, ha egyébként egyetértenének valamivel - csak ugye mivel nem ők találták ki.

Másrészt: Annyi böszmeséget csinálnak, hogy az félelmetes.
Pl.
- Önfenntartó felsőoktatás? Ennél még a tandíj is jobb!
- Gyártson a Rába buszt. Mi a fenének kell új buszgyárat alapítani, ha van több buszgyár is munka nélkül (épp, hogy csődbe nem mennek)? Ezzel párhuzamosan lassan 1 éve letiltották a Volános beszerzéseket átszervezés miatt, ami további 2 évet igénybe vesz még. Mindezt úgy, hogy néhány volántársaság felvett az önrészhez hiteleket, amit fizetnie kell, de cserébe nem selejtezheti a széthajtott vasakat, hogy legyen mivel szállítani a népet.
- Gyilkolják a fővárosban egymást nyílt színen Tarlós vs. Fővárosi Fidesz vs. Kerületek vs. Vitézy (BKK). Minek ide ellenzék egyáltalán?
- Stadionépítésre és az évek óta sikertelen focira van pénz.
- ...
süti beállítások módosítása