A fideszellenes hisztéria ellen való orvosság

Köszönjük a kétharmadot!

2012/09/10. - írta: OrangeOrder

Láttuk Feri interjúját tegnap. Szegény még arra sem tudott valami hihetőt hazudni, hogy miért rossz a választási regisztráció. Elvégre azt mégse mondhatta, hogy így sokkal nehezebb buszoztatni, és egy tányér forró gulyásért szavaztatni a tudatlan prolikat. De amúgy is kit érdekel az éhségsztrájk, szánalmas és halálra ítélt próbálkozás. Szerintem még a Fidesz bulvárosait sem hozza lázba, hogy ételt rejt majd a demokrata sátor mélye, és titkon azt veszi magához Debreczeni Jóska szerelme. Ez mind nem érdekes, mondott ennél sokkal fontosabbat is a volt miniszterelnök.

Megtudtuk tőle, hogy 2008 márciusában komolyan felvetette belső körben a lemondását. Nem érezte az erőt, a lehetőséget a céljaik elérésére (bármik is voltak ezek a célok), ezért meglebegtette a kormánya lemondását és új választások kiírását. Nem állítom biztosan, hogy ezzel kivédte volna a Fidesz kétharmadát, de annyi bizonyos, hogy erre jóval több esélye lett volna a ballib oldalnak 2008 tavaszán, mint 2010-ben volt. Ezen időszak alatt érezhetően és szemmel láthatóan nem csak Mesterházy szakállkája, hanem az MSZP is erodálódott. Meggyőződésem, hogy jelentősen hozzájárult ez a plusz két év ahhoz, hogy végül elvásott a vörös szegfű.

Feri bejelentette a szándékát a párt vezetésének, ők pedig könyörgőre fogták, hogy „Feri bazmeg, csak ezt ne!". A Szekeres Imrék, Lendvai Ildikók, Puch Lászlók gyomra egy emberként rándult görcsbe, torkukon akadt az éppen leslukkolt cigifüst. Mi lesz a szerződésekkel, a megbízásokból leeső zsíros falatokkal? Mi lesz a szolgálati kocsival? Mi lesz az irodával? Mi lesz a megélhetéssel? Tényleg ideengedjük Orbán Viktort a vályúhoz, hogy kénszagú leheletével minden jóérzésű exkommunistát elűzzön innét? Meg úgy egyáltalán... mi lesz a hatalommal?! Az a miénk! Nem, ezt nem lehet! Feri, nem mondhatsz le!

És Feri maradt. Azóta ezt hibaként értékeli, és ha MSZP-s lennék, én is hibaként értékelném. De én szeretem ezt az országot, és szeretném, ha a saját lábán állva, jól működne, így értelemszerűen nem lehetek MSZP-s. Ami pedig a pártjukban történt, az maga a betokozódott, megrothadt hitványság, ami éppen felzabálja önmagát. A kávét majd megisszuk helyette mi. Ezek a vén bolsevikok reflexből olyan konokul ragaszkodnak a megszerzett hatalomhoz, hogy semmi áron nem hajlandók kiadni a kezükből. Tipikusan az a halált érdemlő, fösvény rohadék, aki visszaszalad az égő házba a bent maradt aranyórájáért. Pontosan tudták 2008-ban, hogy végük van, azt is tudták, hogy 2010-ben még inkább végük lesz, de egyszerűen képtelenek kinyílni azok a húsos ujjak, amikor a hatalmat szorítják. Inkább lassan, de biztosan szaladtak arccal a hatalmas narancssárga tenyérbe.

A Jóisten tartsa meg a ballib oldalon az ilyen retrográd, ostoba féreg Szekeres Imréket, akik az őskorban akár a tűz feltalálását is képesek lettek volna elszabotálni! Maradjanak ott mindörökre Magyarország árulói között, hogy az ilyen Gyurcsány-féle, igazán veszélyes, gátlástalan gazembereknek velük kelljen küzdeniük!

Címkék: mszp gyurcsány
1 komment
· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://orangeorder.blog.hu/api/trackback/id/tr984766832

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mé' utáljuk Gyurcsányt? 2012.09.13. 19:24:29

Bevallom, az egészet egy kocsmai beszélgetésből félfüllel elkapott részlet indította el. Érdekes, mennyi alapigazsággal látja el nemzetünket a honi kocsmák „bölcsész társadalma”. Cigiért ugrottam be, meg egy kávéra. Tudom, egy barom vagyok, aki pén...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Félázsiai Baltaárus 2012.09.14. 13:16:56

Nézzük a hét eseményeit:

Kiderült, hogy a MÁV egy olyan informatikai rendszert szerzett be több mint 140 millió forintért, amilyenje már volt, rádaásul az új rendszerre még a közbeszerzési folyamat vége előtt elkezdték betanítani az alkalmazottakat.

A történések ellen tiltakozott a MÁV Informatika vezetője és a MÁV korrupicóellenes osztálya is.

Eredmény: vezető leváltva, korrupcióellenes osztály megszüntetve, beszerzés megvalósítva.

index.hu/gazdasag/magyar/2012/09/10/levaltottak_a_mav_informatika_vezeret/

Kiderült továbbá, hogy az azeri gyilkos kiadatását személyesen Orbán Viktor hagyta jóvá, méghozzá annak tudatában, hogy szabadon engedik. Tette mindezt külügyi és diplomáciai szakértők valamint Navracsics Tibor heves tiltakozása ellenére, a várható köztkezmények tudatában. Így tehát már kijelenthető, hogy imádott vezetőnk felelőssége teljes tudatában, személyesen nullázta le az emebri élet értékét. Ez igazán keresztény-nemzeti cselekedet!

Kiderült még az is, hogy Nagytiszteletreméltó Nemzetiszín Kövér László Házelnökúr több mint 600.000 Ft (7.200.000 Ft évente!) benzinpénzt vesz fel havonta az államtól, miközben az állam két autót is biztosít számára, egyet hivatalos, egyet magáncélra - természetesen benzinnel együtt. Sebaj, ami jár az jár, a válság hatásait elég ha mi érezzük.

Végére hagytam Varga István Fideszes képvislő úr örökbecsű mondatait, miszerint:

"...talán az anyáknak vissza kéne térniük a gyereknevelés mellé, szülni két-három vagy inkább négy-öt gyereket, és akkor lenne értelme annak, hogy jobban megbecsülnék egymást, és fel sem merülhetne a családon belüli erőszak..."

"...majd ha mindenki megszülte a maga két-három vagy négy gyerekét, akkor mehet önmegvalósítani meg emancipálódni..."

Na és ezek után számodra, mint hazaszerető, nemzeti érzelmű magyar ember számára mi volt a legfelháborítóbb dolog a héten? Gyurcsány éhségsztrájkja!

Gratulálok!
süti beállítások módosítása