A fideszellenes hisztéria ellen való orvosság

Vitázási útmutató ellenzékieknek

2012/12/09. - írta: OrangeOrder

Ellenzéki = mindenki, aki nem kedveli a kormánypártokat - ebbe néha a Jobbik pártfogói is beletartoznak, bár ők azért a szívük mélyén az MSZP-SZDSZ-t és különféle megjelenési formáit természetesen sokkal jobban gyűlölik. Tisztában vannak továbbra azzal is, hogy szerencsétlen, ezer sebből vérző, árulókkal és trójai falovakkal teletűzdelt kis pártjuk képtelen lenne bármiféle felelősségteljes feladatra, ezért nem is nagyon erőltetik a dolgot.

Mint sokan tudjátok, a blog.hu-n és a Mandineren is rendszeresen szoktam bosszantani a Fidesz-KDNP-ről szóló hírek egyre szaporodó, egymásra licitáló hisztérikus kommentelőit, bár a támadó, uszító jellegű provokációktól tartózkodom. 

Megtörténik tehát a dolog. Te beírsz egy - népszerűtlennek beállított - hír alá valami semlegeset, ne adj' Isten esetleg még helyesled is a Fidesz döntését bármivel kapcsolatban, és beindul a demokratikus ellenzék azonnali sárdobálása. Ahogy meglátnak 1-1 bátortalan kormánypártit, tízen-húszan esnek neki. Ismerős? Csoportosan támadnak az egy-kettő ellen. Magyarországon, bizonyos környékeken különösen jellemző.

Kedves ellenzékiek! Bár mindannyian látszólag már tudjátok, azért itt van egy kis összefoglaló, hogyan vitázzatok fideszes kommentelőtársaitokkal:

Személyeskedj. Minden válaszodat úgy kezdd és zárd le, hogy abban mindenképpen legyen valami dehonesztáló kifejezés a fideszesekre. Te agyhalott, narandcsroid, narancsfej, narancsfing, bégető birka(csorda) - haladóknál fasz, köcsög, akár zsidó. Esetleg a kurva anyánkba is elküldhetsz, mert másképp gondolkozunk, mint te.

Nagyon fontos: aki a Fidesz mellett érvel bármilyen környezetben, az pénzért teszi ezt, és feltehetőleg a pártközpontból ír egyenesen. Ezt tedd minden esetben szóvá! Meggyőződéses fideszes nincs, mind lefizetett - vagy ha mégis, az nagyon-nagyon buta, és te sokkal okosabb vagy nála. Ez a TÉNY, nem az a szemét kiadvány.

Tudatosítsd benne kultúrfölényedet! Az balliberális ellenzéki születésénél fogva intelligensebb és műveltebb, mint bárki más, főleg persze, mint a fideszes meg a bármiféle náci. Tehát ne felejtsd el ezt vele minden alkalommal közölni.

És végül a legfontosabb: nehogy eláruld, hogy melyik párt szavazója vagy! Szidd a Fideszt meg a KDNP-t a lehető legválogatottabb magyar- és keresztény (katolikus)gyalázó szólamokkal, kritizáld a gazdaságpolitikát, az oktatásügyet, tulajdonképpen bármit, ami éppen most van. De nehogy elszóld magad, hogy valójában bármelyik MSZP-utódpártra fogsz majd szavazni. Akkor esetleg eszébe jutna a többieknek az a butaság, hogy de hiszen ők se voltak jobbak.

Jó, mostanában már-már lehet védeni Gergényit meg az MSZP kormányzását, de tényleg csak nagyon óvatosan. Ezt fokozatosan kell adagolni, mert még azt hiszik, hogy ugyanazok vágynak vissza kormányra, akik ezelőtt voltak.

Amennyiben a fentieket rendszeresen szem előtt tartod, már-már borítékolható az MSZP-DK-E14-LMP totális győzelme, és hogy a 2010-2014 közötti kormányzás minden rossz emlékét azonnal a kukába dobhassátok!

6 komment
· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://orangeorder.blog.hu/api/trackback/id/tr34955459

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Vitázási útmutató ellenzékieknek 2012.12.09. 16:00:02

Nagyon fontos: aki a Fidesz mellett érvel bármilyen környezetben, az pénzért teszi ezt, és feltehetőleg a pártközpontból ír egyenesen. Ezt tedd minden esetben szóvá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pelso.. 2012.12.09. 16:57:53

1. Szépen ismertetted a fideszes agitprop tematikáját.
2. Dehogy pénzért, elvből vagytok féleszűek.
3. Primitív az összemosási kísérleted: a magyarság s kereszténység a legkevésbé sem azonosítható a fidesszel, max az ócska lózungok szintjén.

states1 2012.12.09. 17:18:54

Mekkora marha vagy te édes fiam, ez a párt vagy 70 hónapja vezeti a népszerűségi listát, ami példátlan a maga nemében a rendszerváltás óta. Ha ennek tükrében nézem a baromságot, amit írtál, akkor bérírnokok sokkal inkább a szociberkekben találhatók. Már matematikailag is.

fonó 2012.12.09. 17:59:46

Miért kellene bayer zs stilusában ocsmánykodni??????,Elég emlékezni a 3x bóvlira, a baltásra, a csaló schmitt-semjénre, a visszamenőleges törvényekre, lex haverokra, az ősmagyar agysebészetre, nincs tandíj csak mindent fizetni kell, nyerges család minisztériumára...............................

milyen szép a Vértes, ó 2012.12.09. 18:08:42

@Pelso..:

Bár igaz, hogy a fideszesek 90%-ának színvonala a itt kárhoztatott szintet sem éri el, sőt (ezzel értelemszerűen nincs baja a posztolónak -- persze nem véletlenül), azért sajnos újabban a kormányellenes oldal is válogatás nélkül magáévá kezdi tenni ezt a stílust, ami nem igazán jó. (Akkor sem lenne az, ha lenne esély a Fideszt 'ezen a pályán' legyőzni.)

Azt meg megtanulhattad volna már, hogy aki a Fideszt vagy a KDNP-t (ne adj' Isten, Orbánt) negatívan minősíti, az a magyarságot és az egyetemes kereszténységet mocskolja. ;-)

huttinger 2012.12.09. 21:58:50

Figyúz OrangeOrder!

Most komolyan. Hogy tudsz te egyáltalán vitázni ellenzékiekkel? Hogy tudod megvédeni az idióta fidesz kormány intézkedéseit az ellenzéki támadásoktól? Pl. tandíj. Majd azt mondod te is, hogy diákhitel? :-)

OrangeOrder · http://orangeorder.blog.hu 2012.12.11. 10:00:02

@huttinger: Egyrészt azt, másrészt meg amit a szüleink mondtak, ha córesz volt: bocs gyerekek, de nincs pénz.

orangeorder.blog.hu/2012/12/10/kedves_hallgatotarsaim_bocsassatok_meg
süti beállítások módosítása