A fideszellenes hisztéria ellen való orvosság

Csak egy átlagos blog.hu-címlap 1.

2012/12/30. - írta: OrangeOrder

Hogy demonstráljam az Index és a blog.hu elkötelezettségét a valóban kiegyensúlyozott tájékoztatás mellett, ezt időről időre pár, jól sikerült blogketrec-gyűjteménnyel fogom alátámasztani. Most még a finomkodó Mandinernek se jutott sajnos hely, másnak meg aztán még ennyi se. Volt helyette más. Csupa értékes és hasznos, valóban polgári tartalom.

Varánusz Az alaptörvény éve
Kíváncsian várjuk, hogy 2013 milyen változásokat és felülbírálatokat fog hozni Kedves Vezetőnk fétistárgyának tartalmában.


Sajtkészítők Orbán álma, Magyarország valósága
A Fidesz a hatalmán kívül szinte mindenét elvesztette.


Gréczy Az Orbán nélküli Magyarország
Mi lettünk újra a Wass és Aczél országa.


Viktoriánus A Nemzeti Fatányéros
A következő gusztustalan történet a képzelet szüleménye, soha nem történt meg, és nem is történhet meg egy normális országban.


Deficit Az év nyolc legnagyobb buktája
Schmitt Pál plágiumbotránya azért volt különösen kínos.... kezdeném, de rá kell jönnöm, hogy minden egyes eleme iszonyatosan gáz volt.


Szólás Szabotázs Skandináv fertőbe lopják a magyart!
Exkluzív, szeretetteli interjújában az Első Polgár megnevezte a ragályt: norvégok.


Teadélután Értéktelen vacak az Újszínházban
Hiába, a Dörmögő Antiszemita is csak addig jó hazafi, amíg fel lehet mutatni a nemzetellenes lila köddel szemben.


Karácsony Gergely Regisztráció: megnyert csata után elvesztett háború?
Az Alkotmánybíróság döntését sokan félreértették. Egyetlen menekülő út maradt a Fideszes aljassággal szemben.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orangeorder.blog.hu/api/trackback/id/tr794987607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

forgalomkorlatozas · http://forgalomkorlatozas.blog.hu/ 2012.12.30. 13:33:03

Egy ilyet légyszi a M1 híradóval is plíz. Aztán tedd mellé a nézettségeket is.

OrangeOrder · http://orangeorder.blog.hu 2012.12.30. 14:10:21

@forgalomkorlatozas: Bocs, tévével nem foglalkozom, mert nem nézem.

Csináld meg te, kérlek.

fofilozofus · http://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/ 2012.12.30. 20:57:40

Ahá, szóval ezek a menő baloldali blogocsmányságok! Akkor ezekre különösen figyelek a jövőben. ;-)

2012.12.31. 15:50:57

Király, remélem, jövőre még durvább lesz.

Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2013.01.04. 11:54:40

Olvasom a múlt hét bejegyzéseit. Vincent-kommentek elemzése, az Index és a blog.hu címei, mit mondott Simor András 2008-ban(!)... Gratulálok, nagyszerűen érzékeled a legjelentősebb, legnagyobb horderejű történéseket. Furcsamód azt például, hogy az Alkotmánybíróság megsemmisítette az Alaptörvény úgynevezett "Átmeneti Rendelkezései"-nek vastagját, köztük a választási regisztrációnak megágyazót is, említésre se méltatod. Na nem hergellek, értem én, ami égő, arról jobb inkább kussolni.

Ezt a jelen bejegyzést azonban egyáltalán nem értem. Mit vársz, mire számítasz? A jobboldali médiában teljesen ismeretlen ez a hangnem?

Nézzük meg például ezt: "Schmitt Pál plágiumbotránya azért volt különösen kínos.... kezdeném, de rá kell jönnöm, hogy minden egyes eleme iszonyatosan gáz volt." Mi ezzel a baj? Schmitt Pál a 225 oldalas disszertációjából 213 oldalt szó szerint kimásolt valahonnan, s mikor erre a hvg.hu rámutatott, akkor még hónapokig magyarázta, hogy jaj de hát kérem törzsanyag stb. Ez szerinted nem kínos, nem gáz? Akkor mi? Szerinted ez a megfogalmazás túlzó, elfogadhatatlan? Akkor mit kellett volna írni? Vajon 2006-ban mikor Szijjártó Péter az őszödi beszéd kiszivárgása után úgy nyilatkozott, hogy Gyurcsány "hazudott az embereknek", az is túlzás volt szerinted? Azt kellett volna mondania, "a Miniszterelnök Úr nem bontotta ki az igazság minden rétegét"? Vagy mi, mit tartanál elfogadhatónak? Ha Gyurcsány hazudott, akkor hazudott. Ha Schmitt leégett, akkor leégett, nincs ezen mit szépíteni.

Szerintem ne a balos médián hergeld magad, ugyanazt csinálják, mint a Hír TV, MNO, csak a másik oldalról. Ez így volt és így lesz, a legtöbbünk ezen túl tudja tenni magát, nem görcsöl efféle apróságokon. Inkább olvasgasd az Alkotmánybíróság háza tájáról érkező híreket. A ma várható döntésről is biztos lesz néhány zaftos komment, már alig várom őket. És, ó fájdalom: nem mindegyik (valószínűleg csak a Hír TV) fog olyan hangvételben írni, hogy "az Alkotmánybíróság megsemmisítette Magyarország kétharmaddal megválasztott kormányzó pártja által elfogadott, az eddigi felhábortóan jogtipró választási rendszert igazságossá reformáló választási regisztrációs törvényt, a magyar szabadság egyik gránitból faragott oszlopát." Tudod, ez a szólásszabadság.

OrangeOrder · http://orangeorder.blog.hu 2013.01.05. 18:06:39

@Engem a keresztény hitem miatt támadnak: Ja semmi gond, csak arról írok, amiről éppen kedvem van. A blogok ilyenek szoktak lenni. Ma pl. a regisztráció bukásáról írtam, hogy a kedvedben járjak. Fogadd szeretettel.
süti beállítások módosítása