A fideszellenes hisztéria ellen való orvosság

Idézet egy minden gyanú fölött álló embertől

2013/01/23. - írta: OrangeOrder

"Miközben egyszerűen lenyűgözött az a szakszerűség, amellyel a rendőrség tette a dolgát és védett engem, tisztességes adófizető állampolgárt, az motoszkált a fejemben, hogy nem kéne valahogy ezt megköszönni? Természetesen akár fizetésemelésre is gondolok, de talán az lenne még jobb, hogy a munkakörülményeiken javíthatnánk. Pl. lakás, jobb felszerelés, családosoknak nagyobb támogatás, nyaralás, beiskolázás, akármi. Amit ők most megtettek értünk, és kimondom: a Hazáért, az példamutató. Jó lenne, ha két hét múlva is emlékeznénk erre, és az illetékesek megtennék ezzel kapcsolatban a dolgukat."

/2006. október 24./

Címkék: 2006 mszp gyurcsány
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orangeorder.blog.hu/api/trackback/id/tr65038910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2013.01.24. 20:51:54

Szerintem meg a rendőrség elég szarul tette amit tett, mert sokáig hagyta az álarcos hordákat garázdálkodni a városban. Sokkal kissebb lehetett volna az anyagi kár, ha hamarabb lép fel a rendőrség a csőcselékkel szemben.
süti beállítások módosítása