A fideszellenes hisztéria ellen való orvosság

Csak a Fidesz alatt csökkent a GDP!

2013/02/15. - írta: OrangeOrder

05_600.jpg_600x415

De ha az MSZP alatt elő-elő is fordult ilyesmi, legalább ők nem rombolták le a demokráciát, és a szegényeknek is több jutott, és akkor még nem menekült innen senki külföldre, legfeljebb Angliába szerencsét próbálni, de az más. Meg ugye a Fidesz ellenzékből ott vágott alá az országnak, ahol tudott, minden normális javaslatot megtorpedóztak, KIVÉVE persze a száznapos programot, amit megszavaztak, és ezzel tönkretették az országot, szóval azért is igazából ők felelősek, ahogy a devizahitelezésért is.

De most újra ünneplünk. Ünneplünk, mert rossz GDP-adatot produkált Magyarország 2012-ben, és ez előrevetíti a Fidesz hatalmas bukását 2014-re. A hiányadat lényegtelen, jó-jó, az talán sikerült, na de milyen áron? Látjuk, ilyen áron. De ettől a pék nem adja olcsóbban a szegényeknek a kenyeret, és a Hétesen se lesz felhőtlenebb a gyermekkacaj.

Egy szó mint száz: az MSZP alatt jobb volt. És Ceterum censeo: Orbánnak menni kell, mert azt mondják.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orangeorder.blog.hu/api/trackback/id/tr565081421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása