A fideszellenes hisztéria ellen való orvosság

A népszabadságos felméréshez

2013/02/17. - írta: OrangeOrder

Még ami nagyon fontos ehhez: Vona Gáborék lelkendeznek, sokan megdöbbennek, a fideszesek kárörvendően kuncognak.

Azért ez még kicsit korai. Természetesen simán lehet, hogy kamu, illetve szándékosan manipulált az egész felmérés, illetve hogy az eredmény még az aktív pártválasztó egyetemisták-főiskolások között is torz.

Senkinek nem gyanús, hogy pont a Népszabadság, aztán az Index hozza le, szinte vezércikként ennek a felmérésnek az eredményét?

Nekem az.

Véleményem, hogy az MSZP és csatlósai (értem ez alatt az Együtt 2014-et is) felismerték, hogy ők a Fideszből már semmilyen formában nem nagyon tudnak kikanyarítani, akármivel is próbálkozzanak. Emlékszünk: a Fidesz balról előz, ld. nyugdíjasok, rezsicsökkentés, devizahitelesek segítése.

Mi marad hát? Ismét bepróbálkoznak a Jobbik- illetve szélsőjobb-kártyával.

  • Devizahitelesek további követelőzése, autós (!) felvonulása
  • Fideszes politikusok és közszereplők zsidózása, cigányozása - itt még Erdő Péter zsidózásától, rabbiunokázásától se riadnak vissza: ha Erdőt esetleg pápává választanák, az hatalmas veszteség lenne az ellenzéknek! Nem, nem csak a közismerten egyházellenes szocióliberálisokról beszélek itt, hanem a jobbikosok egy tekintélyes rétegéről.
  • Jobbikossá "teszik" inkább az egyetemisták többségét, ha már ők a nagyon >>futottak még<<-kategóriákba szorultak, akármilyen megjelenési formát is választottak. Ha közénk nem akar tartozni, legalább fideszes ne legyen!

Aztán meglátjuk. De általában igazam szokott lenni, úgyhogy most is eléggé biztos vagyok a fentiek valószínűségében.

Békés vasárnap estét mindenkinek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orangeorder.blog.hu/api/trackback/id/tr405085573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása