A fideszellenes hisztéria ellen való orvosság

Én megmondtam

2014/04/12. - írta: OrangeOrder

Büszke vagyok és boldog.

Büszke, mert szinte első és egyedüli fideszesként már 2010 végén elegem lett az ellenzék, főleg a baloldal sirámaiból, és útjára indítottam kedves kis blogomat.

Előre megmondtam mindent. 

Megmondtam, hogy Viktor marad, megmondtam, hogy Pali bácsi marad (aztán utána mégis ment, és jól tette) - meg azt is, hogy Semjén marad. Egész végig tudtam, tudtuk és láttuk, hogy itt az MSZP nem fog labdába rúgni, még a legnagyobb ellenzéki szájjártatások (mint később kiderült: blöff) közepette sem. Érdemes visszaolvasni a kommenteket, csak a gyalázkodás, a lehülyézés - nincs is itt semmiféle csodafegyver, máris megbukott a Fidesz, Orbán lemond, jön az IMF meg az EU, stb. stb.

És boldog vagyok, mert bejött, és hatalmasat nyert a Fidesz, már megint.

Lehet folytatni a kiváló munkát - immár újbóli, elsöprő felhatalmazással, kormánypozícióból is. 2002 csalásai után végre sikerült egyértelmű győzelmet aratni és duplázni! :)))

Remélem, szerény blogommal is sikerült hozzájárulni ahhoz, hogy a fideszesek se féljenek, és álljanak szépen a sarkukra. Blogomat követte több más, majd a mára döntővé előlépő Békemenetek. Az igény ott volt, csak lépni kellett.

Hajrá, Fidesz! Hajrá, Magyarország!

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orangeorder.blog.hu/api/trackback/id/tr346023305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. félázsiai bóvli 2015.01.12. 18:47:45

Elfogyott a pénz a minisztériumban, hogy nem jönnek a csodás bejegyzések?

hoplita 2017.03.24. 14:46:27

Hé, narancsgeci, anyádat baszod ilyen lelkesen, hogy ide se vakkantasz?

Ne strapáld annyira magad, már a kutyám is ráunt.

Verka5 2017.04.03. 10:58:43

Atyaég! Ezért kár blogot írni. Szánalmas, gyenge szar. Az agyad használd, ne a nyelved. Ne CÖF-följ! A vén szarok ott a CÖF első sorában, már csak a zakója tartja össze a rozogákat. Agyhalott!

OrangeOrder · http://orangeorder.blog.hu 2017.10.28. 21:46:26

@Verka5: hehehe

:DDDD

Viszlát jövőre!

@hoplita: <3

@pezsmapatkánykenguru: khhhhhhh

@dr. félázsiai bóvli: el... kórházakra költötték!
süti beállítások módosítása