A fideszellenes hisztéria ellen való orvosság

Ez az európai stílus?

2011/01/23. - írta: OrangeOrder

Bekiabáló Cohn-Bendit lenne az, akitől nekünk tanulnunk kéne? Viktor csúnyán beolvasott a sok parasztnak.

Teljes verzió jó minőségben:

 

Vágott youtube-os verzió:

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orangeorder.blog.hu/api/trackback/id/tr982608682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kopó 2012.01.08. 13:25:47

Az az európai stílus, hogy egy miniszterelnök "csúnyán beolvasott a sok parasztnak"?! Az, hogy azt mondja róluk, hogy a múltban élnek, és a beszéd elejéből árad a pökhendiség, az, hogy ő ezt jobban tudja? Innen már csak egy lépés a Tarlós-féle "Ne pofázzon közbe!"

Kopó 2012.01.08. 16:48:18

@OrangeOrder: Tehát egy posztkádárista miniszterelnök, aki Bólogató Jánosokkal veszi magát körbe, kétségbevonható szándékú médiatörvényt hoz, gyakran megcáfolja önmagát, a nemzettel azonosítja magát (ami nem igaz), ő jobban tudja mennyi? Hatszáz embernél, akik jelentős része egyfelől stabil demokráciákból való, másfelől még ott is jogokért küzdtek, vagy épp politikai foglyok is voltak az őket elnyomó rezsim alatt, hogy hogyan demokratikus valami és hogyan nem? Szerintem ha az embernek hatszáz másik mondja, hogy részeg (még ha a hatalomtól is), méghozzá úgy, hogy tudjuk, hogy van elég tapasztalatuk a részegekkel, akkor tán haza kéne menni.
süti beállítások módosítása