A fideszellenes hisztéria ellen való orvosság

Korszerű, európai törvény a bűnözők ellen

2012/01/08. - írta: OrangeOrder

Az MSZP (csatlósaival együtt) nagyon el van foglalva mostanság Orbán Viktor országrontó gaztetteivel, pedig lenne égetőbb gondja is. Az új Alaptörvény kimondja, hogy a Magyar Szocialista Párt és tagsága jogfolytonosságban áll a kommunista diktatúra pártjaival. Tehát felel a bűneiért is. Az MSZP tagjai bűnözők.

Ettől persze prüszkölnek a szociáldemokratává vágyni óhajtó vörösök, és kikérik maguknak. De ha nincs közük a kommunista bűnözőkhöz, akkor vajon miért mosdatnak még a 21. században is kommunista bűnözőket?

Lássuk az első képet a nem is olyan távoli múltból! A helyszín a Felvonulási tér, a Regnum Marianum templom hűlt helye.

És most nézzük a tér, vagyis az emléktábla mai állapotát! A csere 2002 és 2010 között történt.

Valamilyen rejtélyes okból az "elmúlt nyolc év" megalkuvást nem tűrő, MSZP-s demokratái kötelességüknek érezték Rákosi Mátyás, ez a gátlástalan bűnöző eltüntetését a vádló emléktábláról. Sajnos nem tudok másra gondolni, minthogy az MSZP még mindig magáénak érzi Rákosi Mátyás életművét, sorsközösséget vállal az egykori véres kezű diktátorral.

Ismét, sokadszor bebizonyosodott, hogy a KMP, az MKP, az MDP, az MSZMP és az MSZP nem csak a kommunisták szervezeti fétisét és ezerarcúságát igazolja. Ezek egyszersmind összetartoznak, ugyanazokat a fajta bűnözőket tömörítik. Bűnözőket, és ezt végre valahára az Alaptörvény is kimondja.

Éppen ideje volt!

Címkék: mszp
7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orangeorder.blog.hu/api/trackback/id/tr193528825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kopó 2012.01.08. 16:57:59

Pozsgay és Szűrös is büntetendőek? És azok is bűnözők, akik a rendszerváltás után születtek, de MSZP-tagok különböző okokból? Ávósnak a fia is ávós, ahogy a kuláknak a fia is kulák? Tényleg ezt a mentalitást kellene örökölni? Akkor Pokorni az ügynök apjával? Vagy a legjobb: Orbán Viktor KISZ-titkár volt, vele mi legyen?
Hát már elfelejtettük a jobboldal által oly nagyra becsült Antall József bölcs szavait: "Tetszettek volna forradalmat csinálni!"?

OrangeOrder · http://orangeorder.blog.hu 2012.01.08. 17:01:59

@Kopó: a forradalmat 2010 áprilisában megcsináltuk a fülkékben. Azóta persze zajlik az osztályharc - tudtuk, hogy nem lesz könnyű, de menni fog ez.

Kopó 2012.01.08. 17:08:57

Az nem forradalom, hogy a szavazók felének a kétharmada elmegy, és protest-szavazatot ad le. Húsz évvel a rendszerváltás után forradalmat csinálni és hirtelen büntetni, az meg pofátlanság, aljasság és leginkább eső után köpönyeg. Akkor lettetek volna kemények, amikor még volt Munkásőrség! Nem voltam munkásőr, szoci sem vagyok, de ez mégis olyan, mint ha bosszút akarnátok állni a fogatlan, kivénhedt oroszlánon: Szánalmas és kicsinyes. Ráadásul úgy, hogy az MSZP (akkor már ugye az volt) önként átadta a hatalmat, és nem kellett utcai harcokat vívni, mint Romániában (megtehették volna, utalt is rá Grósz Károly), ennek pedig az volt a feltétele, hogy nem áll bosszút az új hatalom, mert elintézzük civilizáltan. De valóban nem így kellett volna, sztálinista elnyomás kellett volna, és akkor nem ölünkbe pottyan a szabadság, akkor megtanuljuk értékelni, és nem választanak meg egy kis Kádárt húsz évvel később.
Osztályharc-komolyan bolsevik terminológiával jössz? És miért akartok harcolni? Demokráciákban tudod már nem dívik. A diktatúrák azok, amik folyton háborút vívnak a külső, de még inkább a belső ellenséggel.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.01.08. 18:20:51

Az emléktábla szövege éppen nem emeszpésen hangzik, ilyen szakrális szavakkal, hogy "magyarság", az MSZP nem élne. Honnan tudod, hogy ők cserélték le? Én úgy tudom, 2000. november 5.-én újították fel az emlékművet, amikor még éppen az imádott Fideszed nyomult a szimbolikus lököttségeivel az ezredfordulón.

Mindent ne kenj a maszopra, ha lehet. Másrészt a Fideszben legalább annyi volt kommunista ül, mint az MSZPben, egykutya.

CYR · http://egymondatban.blog.hu 2012.01.10. 11:20:38

Függetlenül attól, hogy ócska húzás volt a szociktól, hogy anno az MSZMP-vagyonra igényt tartottak, a jogutódlásra meg nem, ettől még jogilag a helyzet az, hogy az MSZP nem jogutódja az MSZMP-nek.
Vagyis már csak ezért sem áll meg egy ilyen megállapítás, akárki is mondja ki akárhol. A veszélye pedig az, hogy ha valakinek kedve szottyan, ugyanezen az alapon akár holnapután módosítani lehetne az új Tákoltmányt, hogy mondjuk OrangeOrder kolléga egyszemélyben jogutódja lesz a becsődölt BKV-nak, és ugyanmár fizesse ki annak 62 milliárdos adósságállományát, mellesleg pedig büntetőjogilag feleljen Könyves Kálmán boszorkányégetéseiért is, mert azt is rásózzuk.

Szerintem az nem demokrácia, ahol nem a bíróság, hanem kétszázvalahány egyenérdekelt ítéli meg, hogy ki bűnös, és ki nem.

D.Vandamme 2012.01.15. 03:32:58

ezt a cikket biztos nem gondoltad komolyan
süti beállítások módosítása