A fideszellenes hisztéria ellen való orvosság

Vajon kire szavazhat Kemény úr?

2012/04/25. - írta: OrangeOrder

Néztem ezt a jégkorong-vébét és egész érdekes dolgokat tapasztaltam. Fiaink csodálatosan teljesítettek, és a sorok közt világos, egyértelmű üzeneteket küldtek felénk. Azt mondja hogy:


”Bálizsék szívből játszanak: a feljutásért, egymásért, a hazáért”


’’Bartalis István a csapaegységet emelte ki: „A feljutás a cél, szívből játszik mindenki a másikért, a csapatért, a hazáért, ez a legfontosabb."

„Kangyal Balázs: Magyarországról beszélünk hál Istennek, magyarok vagyunk”



Egészen világos, melyik politikai oldal gondolatait közvetítik felénk ezek az egyedülállóan remek, kiváló sportemberek. Természetesen nem mondhatják ki nyíltan, hiszen a demokrácia hiénái azonnal szétcincálnák őket a szabad véleménynyilvánítás oltárán. Dolgosak, becsületesek, értéket teremtenek. Van tehát egy csapat ép testű és ép lelkű fiatalemberünk, akikkel szemben ti – kedves balliberális barátaink – nem csináltok semmi hasznosat. Jóesetben tengtek-lengtek, rosszabban pedig pusztítotok minden értéket, ott, ahol csak tudtok. Göbbelsi mértéket messze-messze felülmúló gusztustalan populizmusotok az összes korongjukat ledarálná és a hajléktalanoknak jutatná. Na de most már késő, kedves liberálisok! Korábban kellett volna kinyírni ezt a csapatot, mert mára már elválaszthatatlanul összeforrt a magyar nemzettel.


Bálizs Bence, aki 33 lövést védett első vb-mérkőzésén: "Nem izgultam, hanem megpróbáltam minél jobban összpontosítani. Már a felkészülés során éreztem, hogy erős csapatunk van. Mondhatom, szinte elvártam ezt a győzelmet a japánok ellen."


Önbizalom, munka, érték, összetartozás, hit, célkitűzés, nemzet. Ez a Bence gyerek bizonyára óriási LMP-s lehet. Nagyon érződik, hogy szívja a füvet a semmiben. A holtszezonban bőrszandálban teker romkocsmáról romkocsmára. Horizonttágításként kipróbálja a szexet fiú csapattársaival. A hatalmas orgiák után másnap délben kászálódik ki a hetek óta bevetetlen ágyikóból. Mindenféle tisztálkodás nélkül késve caplat be a szerkesztőségbe, ahol a klaviatúra felett zabálva oktatja ki olvasóit arról, hogy az egyetemes liberalizmus az egyetlen érték, ami mentén az emberiség felépítheti életfelfogását. Ráadásul nemcsak okos, de bohém is, így bizonyára kackiás szakállkát és helyes kis pocakot ereszt majd harminc éves korára, kezében pedig ott figyel az elmaradhatatlan sodort (ki tudja mivel…) cigaretta.


Nos, kiket is köszönhetünk nektek, kedves baloldaliak? Girhes, beesett mellű, sokdioptriás filozófusokat. Magas vérnyomástól vöröslő, zsírostarkójú tanácselnököket, akik vastag üvegpohárból kapirgálják a napi hetedik kávé után maradt ötkockacukros ragacsot a kis alumíniumkanalukkal. Belvárosi pinceklubokat, ahol „vitatkoznak”, és nosztaligáznak a régi, dohányfüstös korszakról. Ezek az emberek gyűlölnek minden olyan dolgot, ami erővel, egészséggel és magabiztossággal ruházza fel a magyar nemzetet. Szívük szerint a Tanácsköztársaság Május 1-jei vaskalapácsával bontanának le minden sportpályát, ahol magyarok edzenek. Nagy szerencsénk, hogy a felét sem bírják megemelni.


Örömmel jelenthetjük, hogy nektek, liberális eszméket fújóknak végetek van! Miniszterelnök Úr és csapata látható reformokba fogott. A jövőben napi rendszerességen kemény, hoffmanni tornaórákon edződő magyar kisgyerekek fognak csillogó szemekkel tekinteni a jégkorongos, vízilabdás vagy focista példaképekre. Erőt, önbizalmat, küldetéstudatot és tartást tanulnak majd tőlük. A ti drogos, tunya, nihilista, magyar bálinti világotok pedig csak egy rémálomszerű rövidke korszak marad majd a nemzet legsötétebb éveiben.


Hajrá, Magyarország! Hajrá, magyarok! Hajrá, Orbán Viktor Miniszterelnök Úr, Magyarország Kormányzója!
 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://orangeorder.blog.hu/api/trackback/id/tr814473861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tedler 2012.04.27. 15:44:32

"A hozzám legközelebb állók, Kövér László és Fodor Gábor velem együtt egyfajta szociálliberális meggyőződésűek. A Századvég című lapunknál ugyanakkor dolgoznak olyan reformkommunista szerkesztők is, mint Stumpf István és Wéber Attila. Őket változatlanul barátaimnak tartom, de egyszersmind politikai ellenfeleimnek is."

(HVG, 1989 augusztus 26)

"Elöljáróban hadd jegyezzem meg, hogy a liberális szó helyett inkább a szabadelvűt használom, hiszen vidéken semmit nem értenek abból, ha azt mondom, liberális. A mérsékeltség hangsúlyozása nagyon fontos, mivel a Fidesz korábban valóban radikális párt volt."

(Kritika, 1994. március)

"összességében az MDF egy olyan elkorhadt, régi világot képvisel, ami soha többé nem fog Magyarországra visszatérni. [...] a XX. század végi modern társadalomtól idegen az a gondolatvilág, amellyel kéretlenül boldogítani akarják a nemzetet. [Az MDF] a társadalommal szemben keres politikai szövetségest az egyházakban. [...] vajmi kevés esély van arra, hogy a kormánykoalíció pártjaiból korszerű konzervatív párt alakuljon ki

(A Fidesz pécsi kongresszusa, 1992. május)

"A Fidesznek igenis van elvi kiindulópontja... a modern XX. század végi liberalizmus."

"Ennek az országnak a sorsát csak egy polgári középerőkből álló kormány tudja megnyugtatóan rendezni. Olyan polgári liberális kormány, amely... nem enged sem egy jobb-, sem egy baloldali etatista gazdaságpolitika csábításának. Csak egy ilyen liberális kormány látszik alkalmasnak arra, hogy megértesse a polgárokkal, hogy a privatizáció lehetőség, hogy meggyőzze őket arról, hogy minden olyannyira várt intézkedés - legyen szó nyugdíjról, gyedről, családi pótlékról, munkanélküli-segélyről - csak akkor lehetséges, ha előteremtjük hozzá a szükséges pénzt. Márpedig pénz csak piacgazdaságban terem, pénz és piac pedig nincs a pénzforgatáshoz értő vállalkozók, tőkések nélkül... Hangulatkeltés folyik a bankárok, a bankok, a pénztőke és a nemzetközi pénzügyi intézmények ellen."

"A populizmus élő klasszikusai szájában a "liberális" szó káromkodás, szitok. A liberálisok ugyanis szabadságot követelnek a népnek, hogy vállalkozhasson és választhasson. A populisták ellenben fel akarják emelni a népet... Ezért vonzódtak a populisták mindig az állam gyámkodó hatalmához."

(1990-1994 közötti beszédek)

Tudja ki mondta ezeket Narancs Elvtárs? Maga Orbán Viktor "kormányzó úr"!!! Nézz csak utána bátran!!!
Ennyit a te hithű, őszinte vezetődről, aki mindig-mindenkor tudta és tudja, hogy mi a helyes! Nem igaz?!

Nagyon nagyon sajnállak, őszintén! Remélem egyszer tovább látsz majd azon a maszlagon amit ezek a csalók nemzeti színbe tekerve akarnak letolni a torkodon.

zattini 2012.05.15. 11:10:09

"Az idei első negyedévben a szezonális és naptárhatást is figyelembe véve éves szinten 1,5 százalékkal esett vissza a magyar gazdaság; a kiigazítatlan adatok szerint is 0,7 százalék volt a visszaesés. A kormányváltás óta nem alakult ilyen rosszul a GDP. A gazdaság lényegében recesszióba zuhant, a mostani visszaesése az elemzők által vártnál is nagyobb."

index.hu/gazdasag/magyar/2012/05/15/gdp/

ÉLJEN SOKÁ ORBÁN VIKTOR KORMÁNYZÓ ÚR ÉS BECSES JOBBKEZE MATELCSY GYÖRGY! ÉLJEN AZ UNORTODOX GAZDASÁGI CSODA ELMÚLT 2 ÉVE! HAJRÁ MAGYARORSZÁG, HAJRÁ MAGYAROK!
süti beállítások módosítása