A fideszellenes hisztéria ellen való orvosság

A hallgatók elütötték a Jobbik segítő kezét - Merre tovább?

2012/12/11. - írta: OrangeOrder

Halljuk, hogy Novák Elődöt és a Jobbikot is "Nácik, haza!"-kiáltásokkal üdvözölték a diákok - valamint Szarvas Koppány Bendegúzt (DK) se fogadták osztatlan lelkesedéssel a hallgatók.

Elsőre nemes, tiszta szerveződésnek tűnhet nekünk ez a pár száznyi-ezernyi hallgató és karakán kiállásuk. De azért gondolkozzunk el...

Kérdéseim (költői):

  • A többi párt (ellenzéki) támogatását is ugyanilyen következetesen utasítják el vajon a diákok?

  • Ha nem, akkor ki mossa le róluk az ilyen-olyanbérenc bélyeget?

  • Hogy vállaljon velük sorsközösséget a célokkal alapvetően egyetértő, de Fidesz- ill. Jobbik- vagy DK-szimpatizáns fiatal?

  • Vajon hogy lenne képes ez a pár hallgató abszolút alulról építkezve bármit elérni?

Gondolom, nem csak nekem sarkalatosak ezek a pontok...

Továbbra is: sajnálom gyerekek, hogy így alakult, de meg kell érteni, hogy a Ti jövőtöket kártyázta el az MSZP és az SZDSZ. A hasznos felsőoktatás tényleg megéri a befektetést, de csak normális szakokon, racionális keretszámokkal. Ez - bár korlátozott mértékben - de továbbra is rendelkezésetekre áll.

Tárgyaljunk, beszéljük meg.

Ha meg már egymás között se tudtok kiegyezni, akkor ez így nem fog menni. És sokan azt fogják gondolni, hogy ez is csak egy MSZP-DK-E14-LMP-SZDSZ- stb. akció. Hitelesebbnek kéne tűnni.

Szólj hozzá!
· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://orangeorder.blog.hu/api/trackback/id/tr644959830

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása