A fideszellenes hisztéria ellen való orvosság

Az MSZP taktikája: Vádold hazugsággal!

2013/01/13. - írta: OrangeOrder

Ugye megfigyeltük? Most nem fogok idézni, tessék szépen visszaemlékezni, beírni a Google-ba: ha Mesterházy, Török, vagy úgy általában véve az MSZP nyilatkozik, abban feltűnően, már-már bántóan sokszor szerepel a hazudik szó - természetesen a Fidesszel szembeni vádként. Hazudik a kormány, hazudik a Fidesz, hazudik Orbán Viktor.

Persze, hazudik, tuti.

http://www.hir24.hu/belfold/2012/11/06/mszp-hazudik-a-kormany/

http://mandiner.hu/cikk/20110902_bajnai_es_oszko_szerint_hazudik_a_kormany

http://www.stop.hu/belfold/orban-viktor-folyamatosan-hazudik/1091102/

Itt van pár gyors találat.

Most attól eltekintve, hogy szerintem ez egy szánalmas, útszéli kocsmastílus (tehát fordított helyzetben is visszatetsző lenne - de hát kiket akar megszólítani ez a remek ellenzéki párt?) - szóval ez már árulkodó. Persze, miért is?

Vádold ellenségedet azzal, amit te követtél el!

Hát igen. Őszödi igazságbeszéd? Nekem sose volt vele bajom, csak röhögtem rajta. Hogy hazudott Gyurcsány meg a többi? Nem lesz gázáremelés? Hát igen. Ők mondták így, nem én. Tudjuk: más dolog valamit egy kampány hevében mondani, mint komolyan gondolni (Braun Róbert).

Ez a bélyeg sajnos lemoshatatlanul az MSZP-re égett, nincs mit tenni. Ők billogozták meg saját magukat, és azóta, évek óta próbálják tisztázni magukat. Nem megy. Ha nem megy, akkor legalább mocskolják be az ellenfeleket ugyanezzel. Hátha előbb-utóbb elhiszik a választók, hogy "ők se jobbak" - ismerős a retorika?

Sajnos hiába. Orbán Viktorról tudjuk 2006 óta, hogy sose hazudott. Vádolni, rá mutogatni persze lehet - sajnos a demokrácia szabályai szerint ezt is kénytelenek vagyunk eltűrni -, de lepereg róla minden gyalázkodás.

2 komment
· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://orangeorder.blog.hu/api/trackback/id/tr165015087

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.01.13. 15:26:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fofilozofus · http://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/ 2013.01.13. 15:33:50

Az egyik legnagyobb hazugságuk: A Fidesz csalni akar a választásokon!

Ha megint ezt kezdik, akkor rohadtul legyünk résen, mert megint csalni akarnak.

toportyánzsóti 2013.01.14. 09:22:40

Röhög a vakbelem,nem hazudtok mert ti vagytok a jófiúk...Kár hogy nem mindenki beszéli a fityuszmagyart.Persze ha azt sem tudod mit beszélsz,akkor hiába mondják hogy hazudsz,vágod?
süti beállítások módosítása