A fideszellenes hisztéria ellen való orvosság

Tarlós = tiszta Budapest, tiszta Sziget

2011/01/25. - írta: OrangeOrder

Kezdjük a sokak által támadott aluljáróprogrammal.

Szegény hajléktalanok, őket is anya ringatta, őket is szerette valaki, stb. stb. Ez természetesen mind hihető, de nem nagyon érdekel, amikor a TBC-s tüdejükkel krahácsolnak a villamoson, vagy vernek tanyát tucatszámra a Nyugati aluljárójában.

Tarlósék egyértelmű akciót indítottak: életvitelszerűen nem szabad az utcán aludni. Nem azt mérlegelték, hogy majd a jogvédők meg az ET mit szól - egyszerűen meglépték, a lehető legemberbarátabb módon. Szociális munkások kíséretében keresték fel a csöveseket, nekik segítséget ajánlva. Engem személy szerint nem is nagyon érdekel, hogy mit csinálnak velük, de az eredmény elképesztő. Az elmúlt hetekben-hónapokban több, bel- és külvárosi aluljárót is végigjártam, még a tagek is eltűntek. Csöves, paprikaárus cigány sehol - néhol járőröző rendőrök.

Hát kérem, borzasztó ez a rendőrállam! 8))) csak így tovább! 

Aztán a Sziget.

"A szemét állam ahol pénzt szagol, ha valaki végre sikeres ebben a kis országban, azt mindjárt lesápolják..!" Igen? És az elmúlt tizenakárhány évben Gerendaiék mennyit fizettek a fővárosnak a területért? Nem beszélve arról, hogy hiába a III. kerülethez tartozó szigetről beszélünk, hatalmas ricsajjal a XIII. és a IV. kerületekben - a kerületek néhány kocsma és ABC többletbevételét leszámítva nem részesültek a haszonból.

Jó, a Szigetet egy évben egyszer tényleg kibírjuk. De aki az év többi részében ellátogat a Hajógyárira, az látja, hogy milyen szinten teszi tönkre a környezetet a rendezvény - még tavasszal is bőven látszik a tönkretett gyep, a Nagyszínpadnál meg szinte csak döngölt föld látható. Mire magához térne a növényvilág, már megint látogatók tízezrei taposnak rajtuk. Gerendai előadja, hogy közvilágítást meg parkosítást hajtottak végre a Május 9. parkban meg mindenhol. Ez a minimum, nem? Volt pofája a dunaparti erdőirtást is pozitívumként felhozni - pedig az Önkormányzat megkérdezése nélkül vágtak ki rengeteg fát.

Úgyhogy igen, tessék csak egy kicsit megszívatni őket! És ha nem rendezik meg? Hát nem velem basznak ki 8)))

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orangeorder.blog.hu/api/trackback/id/tr682613238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása