A fideszellenes hisztéria ellen való orvosság

Schmitt Pali bácsi védelmében

2012/01/18. - írta: OrangeOrder

Schmitt Pál lopott volna, plagizált volna? Valószínűleg nem, csak szabályosan átemelt részeket, a megfelelő hivatkozásokkal, ahogy maga is elismerte. De játsszunk el a gondolattal: igen, egy az egyben lopott, mással íratta, nem jelölte meg a hivatkozásokat, ahogy azt a szabályzat tartalmazza.

A klasszikus válasz (Horn Gyulától): Na és?

Horn Gyula belebukott pufajkás múltjába? Medgyessy D209-es botrányába? Göncz Papa a patkányozós-besúgózós vádakra? Nem. Nem is akartam volna, hogy belebukjanak, de ez nem az én tisztem.

Összevetettük a vádak súlyosságát? Besúgás vs. disszertációs manipuláció?

Schmitt Pál ott van jól, ahol most van. Azért tettük oda, mert egy megbízható, jó kiállású diplomatára volt szükségünk.

Ugye emlékszünk, hogy mennyire dicsérték ezt az embert minden oldalon, mielőtt kiderült volna róla a halálos bűn: fideszes? Igazi diplomata, olimpiai bajnok, sportdiplomata, sportember, korrekt, jó kiállású, úriember, stb. És utána azonnal elkezdődött a lejárató kampány. Mi lesz a következő húzás vajon?

Elvtársak, a múlt felhánytorgatásával nagyon kéne vigyázni...

5 komment
· 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://orangeorder.blog.hu/api/trackback/id/tr203574861

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Le köll mondani sajnos 2012.01.20. 11:33:42

"...van egy rész, az én esetemben 30-35 oldal volt, ahol következtetéseket vontam le, amiben megpróbáltam valami olyan összefoglalását adni ennek a törzsanyagnak, hogy hogyan tovább, ami előre visz. Tehát, ha majd megnézik, és ilyen szemmel nézik...

Trackback: Schmitt: Helyénvaló a vizsgálat 2012.01.19. 14:40:01

A köztársasági elnök szerint helyénvaló, hogy a SOTE rektora vizsgálatot kezdeményezett a plágiumvád ügyében.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CYR · http://egymondatban.blog.hu 2012.01.19. 14:25:18

1. ha egy 200 oldalas dolgozatból 180 csak fordítás, nem saját munka, akkor az nem hivatkozás. Vö. a "megmentjük a nyugdíjakat" =/= "ellopjuk a nyugdíjakat" kifejezéssel, és mégis használják előbbit az utóbbira. (Egyébként van oldalanként 45 helyesírási hiba SP kisdoktorijában? Akkor legalább hajszálnyi esélye maradna hitelesen érvelni, hogy valami köze azért csak van ahhoz a munkához)

2. SP ajnározása közepette azért ne hagyjuk ki az egyenes, becsületes, gerinces, erkölcsös fairplay sportember, szocialista szállodaigazgató és diplomahamisító nem is olyan távoli múltjából, hogy "NEM fideszes, hanem FÜGGETLEN, csak éppen hát Istenem, hogy pont a Fidesz támogatja, de FÜGGETLEN, halljátok, FÜGGETLEN" jelöltként állt bele a betonba 2002-ben, majd rendkívüli függetlenségében egyenesen, becsületesen, gerincesen és erkölcsösen kb. másnap beleült a Fidesz alelnöki székébe. Tényleg sportemberhez méltó magatartás.

ayatollah 2012.03.05. 01:55:43

fasszopó csaló rabló gecik, rohadjatok meg

Golem 2012.03.29. 02:16:49

"Elvtársak, a múlt felhánytorgatásával nagyon kéne vigyázni..."
És ezt mindenki nyugodtan veheti FENYEGETÉSNEK!
Hihetetlen, hogy ismét itt tart az ország, hogy csak így lehet hatalmon maradni. Félelemkeltéssel? És még le mered írni, hogy "elvtársak"?
Gondolj azoknak az embereknek, családoknak, generációknak minden fájdalmára, akiket egy ilyen rendszer nyomorított meg. De úgy, hogy közben farkasszemet nézel egy tükörrel.

Ja és nem kell ide leírni, hogy sikerült-e. A saját lelkiismeretedre tartozik.

Avatar 2012.03.29. 10:18:54

Gratulálok, igazán jól megvédted Schmitt Palit azzal, hogy azt mondod, erkölcsileg épp olyan mélységekben jár mit Horn vagy Medgyesi.
Csak azt nem értem, hogy ha piros szarról ki mered mondani, hogy büdös és a csatornában a helye, akkor a narancssárgáról miért mondod, hogy az jó lesz akár koronagyémántnak is.
Nem azért kellett leváltani azt a bagázst, hogy jobbak jöjjenek helyettük?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2012.06.14. 21:16:21

smitt védhetetlen
sajnos csak a majmok védik
süti beállítások módosítása