A fideszellenes hisztéria ellen való orvosság

Magyarország legegészségesebb listája

2013/02/19. - írta: OrangeOrder

Nagy dérrel-dúrral repült be a közéletbe az ELTE BTK HÖK listája az új hallgatókról. Abban semmi meglepő nincs, hogy a balos sajtó – az ATV-vel az élen – egyből a szívéhez kapott, elvégre az ELTE BTK mégiscsak a Jobbik anyaméhe, továbbá a Fidesz erős utánpótlásbázisa, nem pedig az MSZP-é, még kevésbé az Együtt 2014-é.

Péterfalvi Attila és a NAIH hivatalból kénytelen felháborodni, a sok szemforgató, álságos ember miatt. Olyan egyszerű emberek tömegei miatt, akiknek az egész élete mások szemléléséből és általában alpári minősítgetéséből áll. Csak annak nincs visszhangja, mert szűk – családi, baráti, kocsmai – körben teszik, ráadásul ők el sem jutnak oda, hogy valaha bármiről döntsenek. Kénytelen-kelletlen talán még lépéseket is tesz majd a NAIH ebben a teljesen ártalmatlan és egyúttal rendkívül életszagú, őszinte történetben. A Mandiner felháborodása is érthető valahol, hiszen a cikkük szerzője nő, aki nyilván nem szívesen szembesül vele, hogy a férfiak első nekifutásra azt értékelik a nőkben, amit, és belső körben úgy beszélnek a nőkről, ahogy. A szerző az érzelmi túlfűtöttség miatt, tapinthatóan erre a mellékszálra hegyezte ki a történetet. Kár, hogy ez a Mandiner általános véleményeként láthatott napvilágot.

Péterfalvi Attila fokozottan védett adatokkal elkövetett visszaélést emleget az iwiwről leszedett adatokkal kapcsolatban. Ez nem szép dolog. Nem ildomos ugyanis magánemberek döntését kétségbe vonni aziránt, hogy tetszőleges fokozottan védett adatot teregetnek ki önmagukról a közösségi oldalakon. Ez a lista semmi olyat nem tartalmaz, amit a rajta szereplők ne saját maguk hoztak volna nyilvánosságra, méghozzá a feltételek és a körülmények ismeretében. Az meg, hogy valakik véleményezték őket, lehet, hogy valakik szerint nem szép, de aligha elkerülhető. A világ már csak olyan, hogy bizonyos embereknek van véleményük más emberekről, ezt pedig hajlamosak további emberekkel megosztani. Persze ezt is be lehet tiltani, de ebben a magyarországi baloldal sokkal tapasztaltabb a jobboldalnál. Csak hab a tortán, hogy amíg az ELTE BTK HÖK sosem hozta nyilvánosságra a listát, legfőképpen nem nevekkel azonosíthatóan, az ATV – ha csak töredékesen, de – megtette ezt. A tévécsatorna ezzel máris esélyes az OrangeOrder adatvédelmi különdíjára. Semmi egyébről nem tanúskodik ez a lista, minthogy felsőéves egyetemista fiúk mustrálták a friss húst, meg az elkerülendő kreténeket. A helyükben minden heteroszexuális, egészséges férfi ezt tette volna. Aki ebbe szavazóbázis-építést, meg politikai listázást lát bele, annál a két jellemzőből legalább az egyik hibádzik.

A lista céltudatos, világos gondolkodást tükröz. Hiszen lehetőség szerint mindenki előnyben részesíti maga körül az értékes embereket, és szabadul a salaktól. Aki ezt valamilyen tisztségből teszi, az nyilván hatékonyabb. Ilyen a világ. A bizalmas és szókimondó férfimodor pedig minden bizalmas férfikörre jellemző – ezt tudja jól mindenki. Nem mellesleg az egész listát a jó nők iránti érdeklődés, a magyar kultúra és népművészet, a nagycsalád, az önálló, izgalmas egyéniségek iránti tisztelet, valamint a liberális nihil, a silányság, az önpusztítás és a nemzetromboló eszmék megvetése lengi be. Ennél egészségesebb, jövőbe mutatóbb hozzáállást elképzelni sem lehet. Ha belegondolunk, ezekkel így együtt, általában csak egy sunyizó, rendkívül hangos és erőszakos kisebbségnek szokott baja lenni. Mint például, akik éppen az ELTE BTK campusán woodstockoznak. Véletlenül éppen róluk van rossz véleménnyel a lista. Tényleg azt akarjuk, hogy ilyen emberek, a mi pénzünkön, ezt csinálják az egyetemeinken? Választhatunk ők és a lista között.egyetemfoglalás.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orangeorder.blog.hu/api/trackback/id/tr665093117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása