A fideszellenes hisztéria ellen való orvosság

Népszabadság: A szélsőbalos HaHa a Jobbik felé tolta a hallgatókat

2013/02/17. - írta: OrangeOrder

Tarol a Jobbik, az egyetemisták körében az LMP veri a Fideszt

Próbáltam én is olyan hülye címet adni ennek az érdekes eredménynek, mint ahogy a többi média is tette.

Kinek kellemetlenebb inkább ez a felmérés? Próbálják ezt úgy eladni a NOL-on és az Indexen is, hogy a Fidesz visszaszorult a harmadik helyre, még a megszűnő LMP is veri őket - de azért látjuk és érezzük, hogy ez az eredmény inkább a baloldalnak kellemetlen. Hol az MSZP és csatlósai? Sehol.

A HaHának is kellemetlen mindez, mert szélsőbalos, öntörvényű, magukat a hallgatók kizárólagos képviselőinek kikiáltó akcióik ellenére (miatt) egyre többen utálják őket, és ez már itt is látszik. Kellemetlen nekik is, de majd elbeszélgetnek a Magyar Tavasszal is tuti.

Annak ellenére pedig, hogy a a Fideszről mindenhol azt halljuk, hogy már a kutyának se kell, és hogy nyugdíjaspárt lett - ez nem is rossz. Ráadásul ezek a srácok is másképp fognak gondolkodni, ha mondjuk elmennek rendesen dolgozni, pénzért.

Úgyhogy röviden: Baloldal, jó éjszakát - Jobboldal, jó reggelt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://orangeorder.blog.hu/api/trackback/id/tr575084655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása