A fideszellenes hisztéria ellen való orvosság

Nem tetszik a rendszer? Váltsátok le Orbánt 2014-ben!

2012/11/24. - írta: OrangeOrder

Vagy korábban.

Nekem mindegy, mehettek nyugodtan autókat borogatni, gyújtogatni, élőláncot a Parlament köré vonni, éhségsztrájkolni, ami tetszik. Én életemben nem voltam még tüntetésen, mert amolyan tömeges faszverésnek gondolom, de hát demokrata vagyok, és ebben a minőségemben ezt is elnézem nektek.

Na most azok után, amit 2010 óta kénytelen vagyok eltűrni úton-útfélen: a facebookos hírfolyamomban, az Indexen és kedvenc portálomon, a Mandineren is - azt kell mondanom: tényleg, váltsátok le Orbánt, ahogy azt kell. Hiszen a közhangulat már egészen biztosan a Fidesz és Viktor ellen fordult, semmi kétség! Már csak egy maroknyi narancsdroid (agyatlan) tart csak ki mellette és a matolcsyzmus tündérmeséje mellett, tuti egy előrehozott választáson most már fényes győzelmet aratna az Együtt 2014-LMP-DK-Kuncze-MSZP-LMP sokadfogat. Ugye?

Úgyhogy lehet itt a hangulatot szítani, de ha nem tévedek, a legutóbbi provokáció után (bóvlizós belvárosi horda az Operaház előtt úgy egy éve) tízszer annyi, méltóságteljes kormánypárti felvonuló gyűlt össze, miközben a fideszesek többsége (ahogy jómagam is) inkább a családjával és a barátaival mulatott valahol boldogan.

Szóval a recept nagyon egyszerű:

  • Uszítsatok, tüntetgessetek, posztoljatok - attól majd biztos jobb lesz.
  • 2014-ig regisztrálnotok kéne minél többen, és egy helyre szavazni lehetőleg - de úgy, hogy a fideszes szavazókon túltegyetek létszámban.
  • Ha esetleg megint vereséget szenvednétek, akkor jó lenne a következő 4 évet most már tényleg csöndben, a vereséget férfiként viselve ülnötök (duzzogni persze szabad, de mi nem vagyunk rátok többé kíváncsiak).
  • Ha nagyon nem tetszik, alapítsatok olyan pártot, ami jobban venné kezébe a Haza ügyeit - vagy vándoroljatok ki, ilyesmi.

Máskülönben kénytelen leszek azt hinni, hogy nektek semmi se jó - esetleg mazochisták vagytok.

Barátsággal:

Narancs (Orániai) Rend, 2012. november.

9 komment
· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://orangeorder.blog.hu/api/trackback/id/tr184923631

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.11.25. 12:36:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

punkfrog 2012.11.25. 00:01:18

"Ha esetleg megint vereséget szenvednétek, akkor jó lenne a következő 4 évet most már tényleg csöndben, a vereséget férfiként viselve ülnötök (duzzogni persze szabad, de mi nem vagyunk rátok többé kíváncsiak)."

Mi ugyanolyan ellenzék leszünk 2014-től (ha esetleg megint a Fidesz nyer) amilyenek TI voltatok!
TI tényleg csöndben férfiként viselve ültetek és duzzogtatok!
TE elolvasod amit iratnak veled mielőtt kiposztolod???

OrangeOrder · http://orangeorder.blog.hu 2012.11.25. 10:19:04

@punkfrog: Nem értem. A múltkor meg azzal jött egy millás, hogy ők nem csinálnak ilyesmit, mert ők demokrata kultúremberek.

Hattory Hanzo 2012.11.25. 14:48:07

Belvárosi horda az Opera előtt? Ez elég szánalmasra sikeredett. Btw merre osont ki a gazdád az Operából?

2012.11.25. 18:28:08

@punkfrog: Sosem felejtem el a sok agymosott orbanobuozis seggarr képét, amikor 2002-ben és 2006-ben belevigyorogtam abba a savanyú képükbe, miután saját taknyán csúszott végig ájulásig szeretett vezérük.
Azért a két napért megérte élni :D

OrangeOrder · http://orangeorder.blog.hu 2012.11.25. 20:02:12

@nagyjoco: Akkor remélem, nem leszel alzheimeres, mert itt a jobboldal jó sokáig nem bukik még egyszer. Eltanulták a simlisségeket az MSZP-SZDSZ nemzetrontó kettősfogatától, de süssétek csak megint a fincsi narancsos buktát, nehogy a torkotokon akadjon a max. 20%-kal!

Champ 2012.11.27. 13:55:45

hát ez ROFL

te ugyanolyan agyatlan lehetsz mint akiket itt elhordasz, csak fentebb hordod az orrocskád :)

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2012.11.28. 13:32:50

@OrangeOrder: "Akkor remélem, nem leszel alzheimeres, mert itt a jobboldal jó sokáig nem bukik még egyszer."

Hogy is mondták a Fekete Viperában? "Ha minden elbukott, akkor már csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg minket"

Ennek a blognak az a legnagyobb tanúsága, hogy a fideszfanoknak már két évvel a választások előtt is már csak ez a fafejűség maradt...
süti beállítások módosítása