A fideszellenes hisztéria ellen való orvosság

Én megmondtam

2014/04/12. - írta: OrangeOrder

Büszke vagyok és boldog.

Büszke, mert szinte első és egyedüli fideszesként már 2010 végén elegem lett az ellenzék, főleg a baloldal sirámaiból, és útjára indítottam kedves kis blogomat.

Előre megmondtam mindent. 

Megmondtam, hogy Viktor marad, megmondtam, hogy Pali bácsi marad (aztán utána mégis ment, és jól tette) - meg azt is, hogy Semjén marad. Egész végig tudtam, tudtuk és láttuk, hogy itt az MSZP nem fog labdába rúgni, még a legnagyobb ellenzéki szájjártatások (mint később kiderült: blöff) közepette sem. Érdemes visszaolvasni a kommenteket, csak a gyalázkodás, a lehülyézés - nincs is itt semmiféle csodafegyver, máris megbukott a Fidesz, Orbán lemond, jön az IMF meg az EU, stb. stb.

És boldog vagyok, mert bejött, és hatalmasat nyert a Fidesz, már megint.

Lehet folytatni a kiváló munkát - immár újbóli, elsöprő felhatalmazással, kormánypozícióból is. 2002 csalásai után végre sikerült egyértelmű győzelmet aratni és duplázni! :)))

Remélem, szerény blogommal is sikerült hozzájárulni ahhoz, hogy a fideszesek se féljenek, és álljanak szépen a sarkukra. Blogomat követte több más, majd a mára döntővé előlépő Békemenetek. Az igény ott volt, csak lépni kellett.

Hajrá, Fidesz! Hajrá, Magyarország!

5 komment

Csak egy átlagos blog.hu-címlap 7.

2013/07/27. - írta: OrangeOrder

Nyár van, strandolunk, hűsölünk, szódázgatunk, sörözgetünk. Simogatjuk barátnőnket, a kutyus lihegve hűsöl, a gyerekek játszanak a jégkockával, néha úszkálunk egyet.

Az Index függetlencivil bloggerei viszont blogolnak, nem fizetett kommentelői orbánoznak, tajtékzanak. Tudják: nincs már nekik sok hátra. Az ítéletnap egyre közeledik, és már csak ez maradt nekik beteges hajlamaik kiélésére, no meg az éves Pride. De annak is vége, a Nemzetiből Robi pedig pityeregve oldalgott el.

Screenshot 2013-07-27 at 16.26.30.png

1 komment

Szólítsatok Lorettának

2013/06/07. - írta: OrangeOrder

Mindannyian tudjuk, hogy a hazai balliberális oldal mennyire imádja mostanában a A tanút meg a Brian életét idézgetni úton-útfélen, ezt valahogyan persze folyton az Orbán-kormány és a jobboldal ellen értelmezve. Kádárizmus, mit adott nekünk az MSZP, a Fekete Lovag mindig győz, mi mind egyéniségek vagyunk, az orbanizmus szellemének vasútja, stb.

Van azonban egy jelenet, amit nem szeretnek szajkózni ezek a furcsa szerzetek. Ez a Loretta-jelenet.

Vajon miért?

Szólj hozzá!

Így reagálnak a szakértői blogok a deficiteljárás megszüntetésére

2013/05/29. - írta: OrangeOrder

Mint tudjuk, az igazi szakértelem csakis a baloldalon található, illetve fellelhető a jobboldalon is elvétve (Mellár, Ángyán, Chikán) - de utóbbiak mostanára már véglegesen elfordultak a Fidesztől.

Szerencsére azért a honi sajtószabadság két lábbal történő tiprása közben akad még 1-2 bátor elme, akik az interneten próbálják terjeszteni az egyetlen, elfogulatlan, független, civil szakmai, tényeken nyugvó igazságot - ilyen például a Véleményvezér és a Ténytár.

Tovább Szólj hozzá!

A Győr sikere a Nemzet sikere

2013/05/11. - írta: OrangeOrder

Hát végre, nyolcadik nekifutásra ez is összejött: Bajnokok Ligája-győztes a Győri ETO nőikézilabda-csapata.

Örülünk, ünneplünk, de azért ez a diadal messzebbre mutat, mint egy egyszerű kupagyőzelem.

/A kép forrása: Nemzeti Sport/

A fanyalgókkal ne is nagyon foglalkozzunk: ott vannak ők mindig, amikor a magyar nemzet és a magyar sport egyre szebb sikereket ér el: ott voltak a londoni aranyoknál, az összes pontszerző helyezésünknél és kellemes meglepetésünknél: és persze a kellemetleneknél is. Akkor aztán még jobban. Majd most is megmondják, hogy a Fidesz cirkuszt ad a népnek, a Hétesen közben éheznek, és a csapatban nincs is magyar. Mindegy, ez egy fekete nap nekik.

Tovább Szólj hozzá!

Élet Menete vs. Békemenet

2013/04/21. - írta: OrangeOrder

Békemenet Az Élet Menete
Agyatlan droidok, bégető birkanyáj Demokrata értelmiségiek, méltóságteljes ünneplők
Nyugdíjashorda Örökifjú hősök és túlélők
Ez nem más, mint erőfitogtatás, erődemonstráció, üzenet: "Miénk itt a tér" Szükséges védekezőmechanizmus, összezárás a nagy veszélyben
Azért vonulnak, mert félnek Azért vonulnak, mert bátrak
Idegeneket hívnak provokálni Az izraeli- USA-beli vendégek megtiszteltek minket jelenlétükkel
Fideszes barmok vesznek részt rajta Fideszes díszzsidók provokálnak cinikusan, de ettől még a szélsőjobbal kokettálnak
Az egész várost lezárják miatta, nem lehet közlekedni, élhetetlen a város A rendőrség kötelessége biztosítani a felvonulás rendjét
Sztálin, Rákosi és Kádár mellett szokás csak szimpátiatüntetést rendezni, normális országokban valami ELLEN illik csak tüntetni Szükséges évente megrendezni ezt a felvonulást, hogy soha ne merülhessen feledésbe a történelem legnagyobb gaztette

Lehet, hogy voltak százezren, de 9,9 millió otthon valójában gyűlöli őket

Több tízezres tömeg hömpölygött végig a rakparton, mindenki szeret minket
5 komment

Gerendás Péter - A jók mennek el

2013/04/01. - írta: OrangeOrder

VKL kedves demokrata olvasónktól - köszönjük szépen.

Villámcsapásként érte az elkötelezett demokratákat a hír: Gerendás Péter sem lát más kiutat, mint a magyargyűlölő Akos Kertesz nyomában külföldre szegődni.

A Művész Úr a facebookon osztott meg egy szívbemarkolóan hiteltelen búcsúlevelet, amelyben kifejti, hogy miért indul el 57 évesen. A hatásvadász vagdalkozás és a panaszáradat olyan csodálatos ütemben váltogatja egymást, hogy ezt muszáj mondatról mondatra kielemezni.

Tovább 13 komment

Csak egy átlagos blog.hu-címlap 4.

2013/03/30. - írta: OrangeOrder

Természetesen húsvét szent ünnepére is ünneplőbe öltözött kedvenc hírportálunk demokrata és kiegyensúlyozott blogketrece. Ezúton is köszönjük nekik, már akik éppen nem a Fidesz-székház előtt tüntetnek a hatalmas hömpölygő, kormánybuktató, özönlő tömeggel.

Szomorú azért valahol, hogy egy ekkora ünnepen, mint a húsvét, még ilyenkor is tüntetni kényszerül ez a sok fiatal - ahelyett, hogy szeretteivel ünnepelhetne. De a család várhat, az ország hatalmas bajban van!

Jó hír: már minden jel arra mutat, hogy jövőre hatalmasat bukik a kádári-rákosista-chavezi-putyini-lukasenkói Orbán Viktor, a demokrata-europäer ellenzéki erők bőven az alkotmányozó többséget fogják kivívni a jövőre következő választásokon. És persze az MSZP-DK-E14 a legkevésbé komcsi meg kádári.

Tovább 1 komment

A Sirály már 2011-ben bezárt

2013/03/23. - írta: OrangeOrder

Tessék, ők mondták - ennek másfél éve.

2006-2011. Vége. A Sirálynak is vége. Közénk is besétált a való világ, az együttműködés rendszere. És ahova beteszi a lábát, ott minden megváltozik, ott új morál, új rend lesz. Nehéz szavakat találni. Megpróbáltunk nem botrányt csinálni, megpróbáltuk elmondani a Városvezetőknek, miben hiszünk, miért dolgoztunk az elmúlt öt évben, mi valósult meg ebből. Szerettük volna végre rendbe tenni a helyzetünket. Egy pillanatra úgy tűnt, van kedvük megismerni a rájuk bízott város valóságos életét. De nem. Inkább suttyomban kiírtak a tisztázatlan jogi helyzetű ingatlanra egy bérbeadási pályázatot. Így derült ki, mindegy számukra mi lesz itt: design üzlet, vagy egy jó kis vendéglátó, vagy bármi... Megtehetik. Ha mindegy, avval nem tudunk versenyezni, nem vállalkozók vagyunk, hanem szeretnénk valamit hozzátenni a város életéhez. Lehet, hogy ez az elmúlt öt évben túl jól sikerült. De most kiderült: mindegy. Csak az tűnik el, ami létrehozta, csak az, amiért létrejött, csak a lényege. Jön a mintha. Jön az új. Jön a kamu. Jön a szép jövő. A Sirálynak vége.

Budapest, 2011. október 28. Szalai-Szabó István ügyvezető

Címkék: budapest tarlós
Szólj hozzá!

Csak egy átlagos blog.hu-címlap 3.

2013/03/16. - írta: OrangeOrder

Természetesen március 15. a Fidesz veresége már megint, és az ellenzék már alig várja, hogy 2/3-dal leválthassa ezt a töketlen kormányt, akik csak ingyen SMS-eket tudnak küldözgetni, az MSZP és klónjai sokkal jobban csinálná.

Jót tett a főszerkesztő távozása, na! Végre objektív lett egy kicsit az az Index!

Tovább Szólj hozzá!

Orbán-beszéd: Tajtékzik a demokrata ellenzék

2013/02/23. - írta: OrangeOrder

Avagy "Csak egy átlagos blog.hu-címlap 3.".

Ezeknek az embereknek valamiért nagyon fáj, hogy nem ők irányíthatják az országot. Nagyon, de nagyon fáj nekik. És mivel már az utcára kimenni se nagyon tudnak, ezért az Index és a blog.hu címlapjain tajtékzanak, hisztiznek. Szegények, szar lehet nekik. Még három év után se tudnak méltósággal veszíteni. Talán már a jövő évi bukásukra készülnek lélekben?

Viselkedjetek már végre férfiként!

Tovább Szólj hozzá!

Kibújt a szög a zsákból: Bajnai tényleg kommunista

2013/02/21. - írta: OrangeOrder

Portfolio.hu: Ki járna jól Bajnaiék adórendszerével?

Hát erre megy ki a játék, Bajnai elvtárs? 

"Az adójóváírás havonta nettó 8-10 ezer forinttal javítaná a minimálbéresek pozícióját. A korábbi tájékoztatás szerint az átlagbérnél szűnne meg teljesen az adójóváírás" illetve "A magasabb keresetűek felső 8-10%-ának pedig egy magasabb kulcsot hozna be a rendszer [...] korábbi tájékoztatás szerint ez a sávhatár bruttó 400 ezer forint lenne".

Tovább Szólj hozzá!

Magyarország legegészségesebb listája

2013/02/19. - írta: OrangeOrder

Nagy dérrel-dúrral repült be a közéletbe az ELTE BTK HÖK listája az új hallgatókról. Abban semmi meglepő nincs, hogy a balos sajtó – az ATV-vel az élen – egyből a szívéhez kapott, elvégre az ELTE BTK mégiscsak a Jobbik anyaméhe, továbbá a Fidesz erős utánpótlásbázisa, nem pedig az MSZP-é, még kevésbé az Együtt 2014-é.

Tovább Szólj hozzá!

Bajnai csodafegyvere: SZJA-növelés, bankadó-csökkentés

2013/02/18. - írta: OrangeOrder

Bajnai: Nem ígérünk Kánaánt

Bajnaiék nem ígérnek Kánaánt. Kár, mert még elhittem volna. Vesszőparipámat hadd emeljem ki:

3. Az egykulcsos adórendszer helyett újra progresszív rendszer kell. Meg kell találni a progresszió ideális mértékét, a korábbi hibákból is le kell vonni a tanulságokat. Bevezetnének egy felső adókulcsot a havi bruttó négyszázezer felett keresőknél, (max. másfélszeres marginális adókulccsal) és visszahoznák az adójóváírás rendszerét.

6. Különadók elvonták a növekedés forrásait, az új kormánynak európai szintre kell csökkentenie az adók mértékét. Ezzel párhuzamosan azonban fontos, hogy a szektorok növeljék a gazdaságot élénkítő aktivitásukat.

Tehát a 400 ezer bruttó fölötti sávra (rohadt gazdag) 24%-os SZJA-t alkalmazunk, ha élünk a másfélszeres szorzóval. Kösz, nem.

Szólj hozzá!

A népszabadságos felméréshez

2013/02/17. - írta: OrangeOrder

Még ami nagyon fontos ehhez: Vona Gáborék lelkendeznek, sokan megdöbbennek, a fideszesek kárörvendően kuncognak.

Azért ez még kicsit korai. Természetesen simán lehet, hogy kamu, illetve szándékosan manipulált az egész felmérés, illetve hogy az eredmény még az aktív pártválasztó egyetemisták-főiskolások között is torz.

Tovább Szólj hozzá!

Népszabadság: A szélsőbalos HaHa a Jobbik felé tolta a hallgatókat

2013/02/17. - írta: OrangeOrder

Tarol a Jobbik, az egyetemisták körében az LMP veri a Fideszt

Próbáltam én is olyan hülye címet adni ennek az érdekes eredménynek, mint ahogy a többi média is tette.

Kinek kellemetlenebb inkább ez a felmérés? Próbálják ezt úgy eladni a NOL-on és az Indexen is, hogy a Fidesz visszaszorult a harmadik helyre, még a megszűnő LMP is veri őket - de azért látjuk és érezzük, hogy ez az eredmény inkább a baloldalnak kellemetlen. Hol az MSZP és csatlósai? Sehol.

A HaHának is kellemetlen mindez, mert szélsőbalos, öntörvényű, magukat a hallgatók kizárólagos képviselőinek kikiáltó akcióik ellenére (miatt) egyre többen utálják őket, és ez már itt is látszik. Kellemetlen nekik is, de majd elbeszélgetnek a Magyar Tavasszal is tuti.

Annak ellenére pedig, hogy a a Fideszről mindenhol azt halljuk, hogy már a kutyának se kell, és hogy nyugdíjaspárt lett - ez nem is rossz. Ráadásul ezek a srácok is másképp fognak gondolkodni, ha mondjuk elmennek rendesen dolgozni, pénzért.

Úgyhogy röviden: Baloldal, jó éjszakát - Jobboldal, jó reggelt!

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása