A fideszellenes hisztéria ellen való orvosság

Miért gyűlöl minket ennyire a baloldal?

2012/12/20. - írta: OrangeOrder

Mert gyűlöletük szinte vágható, gyúrható, mérhető, darabos. Elég csak egy-egy óvatlan szót szólni, és érzed, ahogy csoportosan letámadnak, szétszednek, marcangolnak, porig aláznak. Ha hagyod. Egy idő után már szólni se kell, egyedül azért fognak támadni, mert az vagy, aki.

Mert nem értik, nem fogják fel ésszel, mit jelent nemzetinek, jobboldalinak lenni.

Nekik csak simán ellenségkép kell. Ez az ellenség jelenleg és egy jó ideje Orbán Viktor meg a Fidesz, de akiben még mindig élesek a 90-es évek eleje-közepe tájáról az emlékek, az nagyon jól tudja, hogy alázta meg, vadászta le módszeresen, valódi karaktergyilkosságokkal a jobboldal bármelyik közszereplőjét a magát felsőbbrendűnek képzelő szociálliberális elit.

Járatott bárki Kurírt, annak szombati számait, Hócipőt, 168 órát, Kacsa Magazint annak idején? Maczó sajt, torgyánozás, Antall József parókája, taxisblokád és a többi?

Ez igen, ez ment nekik. Meg- és odamondogató emberek, humorfelelősök a médiában mindenhol - az internet előtti világban felülről lefelé, illetve suttogó propagandával elhinteni a kártékony magvakat. A taxisblokád idején: "lövetni fognak, láttam a vízágyúkat". Később: "nem fogják átadni a hatalmat". Jobboldali csakis álszent, gonosz ember lehetett - a szerencsésebbjéből, pl. Torgyánból meg csak simán bohócot kreáltak, ha már pont őt nem tudták vagy akarták a halálba hajszolni..

De aztán vége lett ezeknek az időknek, és jöttek Orbánék, és utánuk senki. És azóta aprítják, osztják, támadják őket, szednék őket atomokra. És még mindig vannak, és még mindig nem adják át a hatalmat ezeknek a felvilágosodott, szakmailag felkészült és kifogástalan szocialistáknak-liberálisoknak. Pedig már több száz diák is azt skandálta, hogy Hoffmann Rózsa mondjon le! Ráadásul egyszerre, ütemesen.

Mert nincsenek értékeik, nincsenek hőseik.

A baloldal egykori hőseit kidobta. Ma már félnek elővenni Lenint, Sztálint, Rákosit, Kádárt és a többit. Természetesen nem fognak habozni, ha újra szabad lesz őket dicsőíteni, de még sok-sok évnek el kell majd telnie ahhoz, hogy tisztára moshassák őket. De ez egy távolabbi történet lesz. Próbálkoznak József Attilával (bár minden versét tuti nem szeretik), Károlyival, de ezek gyenge kísérletek - és leginkább csak akkor lépnek, ha valamelyikük szobrát arrébb tenné a Fidesz. Amúgy eszükbe se jutna bárkit is dicsőíteni vagy tisztelni. Tisztelni? Mennyiért?

A jobboldalon nincs is kérdés. Magyarország, magyarok, történelem, trikolór, Himnusz, Kossuth és Széchenyi egyaránt hősök. A baloldal pedig hiába próbálkozik mindennel, hogy neki is jusson ezekből, nem tud hiteles lenni, hiszen ők se érezték ezeket soha magukénak. Hogy is tehetnék, hiszen ahol csak lehet, gúnyolnak és gyaláznak mindent, ami magyar? Ha bármire csak egy kicsit is büszkék lehetünk, folyton ott kutakodik és piszkít bele a balliberális ármány, aki ahol csak éri, rontja a magyar ünnepet. Mondják-mondják, hogy ők is ugyanúgy magyarok, nekik is ugyanúgy fáj Trianon, de hazudnak. És ez látszik. Nem fáj nekik Trianon kicsit sem, sőt: örülnek neki, folytatnák az árulást további területrészek átadásával, lehetőleg pénzért.

Talán a pénz, az az egyetlen érték, ami ideig-óráig hajtja-űzi őket. De az árulással, hazugságokkal megszerzett győzelmek után azonnal kicsinálják egymást. Nem bírják ki egy évig sem, de már hullanak a fejek. Ezek az emberek alig pár forintért képesek lennének a saját fiukat is eladni janicsárnak. De persze mit is várunk attól, aki azt a születése előtt is már legszívesebben kikapartatná? Gyereket? Ebbe a gazdasági helyzetbe? Akkor nekem kevesebb fog jutni!

Akinek a Haza annyit jelent, hogy mit kapott az országtól. Nem kap elég pénzt? Megy Angliába, Németországba, bárhova - ott jobban fog keresni! Neki tartozik az Ország! Mit adott neki Magyarország? Ismerjük jól.

A mindenkori baloldalt csak a rombolás, a tagadás, az uszítás, a panaszkodás, a közhangulat-rontás, hazugságok, hazaárulás tartotta és tartja össze.

Soha nem próbáltak meg kiállni valami valós cél, valami valós, közös érdek mellett, hanem csakis tagadtak. Le Orbán Viktorral, le az egykulcsos adóval, le a gazdagokkal (persze csakis a fideszes gazdagokkal), le a vidékkel, le a stadionokkal, le a tiszta várossal, le a magyar sportolókkal, olimpiai bajnokokkal. Figyeljük meg, mikért rajonganak ezek, a magukat demokratának nevezők! Dohányzás, drogok, abortusz, külföldiek, vérfertőzés, rombolás, graffiti, szenny, éjszaka, önpusztítás, naplopás. És nem ám titokban, sunyin utalgatva rá, hanem mindezt nyíltan promotálva.

A balliberális oldal valahogy a tél, az éjszaka gyermeke. Ott érzi jól magát, ahol dermesztő hideg van, koromsötét, reményvesztettség, legyengült gócpont.

Ilyen volt az Opera előtti lázadás januárban, és ugyanígy jön meg a hangjuk most is, amikor a legrövidebb ideig lesz világos és leghosszabb az éjszaka, amikor a hitelminősítők egyszerre lépnek, egyszerre támadják, gyengítik a Hazát. Ilyenek. Ezt a pár hónapot valahogy átvészeljük megint így - aztán, amikor újra felkapcsoljuk tavasszal a villanyt, akkor kopogó ízeltlábaikkal úgy fognak egy tizedmásodperc alatt menedékbe vonulni, ahogy a lakótelepi szemétledobóban a csótányok. Megszoktuk, többet nem is várunk tőlük.

Mert fizikálisan gyengék és edzetlenek - elméjük ennek megfelelően tompa.

Csoda azoknál, akik mindent bálványként imádnak, ami az emberi szervezet legyengítését segíti elő? Dohány, kanabisz, drogok, füst, tű, tetoválás, alkohol, kábulat, abortusz? Kizsákmányolják - nem tisztelik eléggé - saját testüket, az edzőterem helyett pedig továbbra is inkább a Körúton belüli romkocsmákat látogatják, ahol szorgosan füstölnek át éjszakákat.

Irigylik a sportos, erős és szervezett jobboldali-radikális fiatalokat. Irigylik őket bátorságukért, értékeikért, elveikért, összetartásukért. Irigylik, de fel nem fogják, milyen az, amikor valaki nem a haszonért - a rövid távú haszonért - csinál bármit. Riasztóak számukra az olyan fogalmak, mint egyház (persze csakis, ha kereszt(y)én(y)), család, hűség, házasság, bajtársiasság, összetartás, gyerek, sport, nemzet, hagyomány, történelem, elvek. Ők csakis azt értik, hogy önös érdek, haszon, deviancia, élősködés, destrukció. Ám hatalmas felsőbbrendűségükben minden, általuk jobboldalinak vélt elvet vagy dogmát nagyon következetesen kérnek számon a számukra nem szimpatikus pártállásúaktól.

És ez nem fog megváltozni.

Hőseik, értékeik nem lesznek továbbra sem - marad a gazdanemzet mint kiindulási pont. Legyen mit rombolni, legyen kinek a pénzéből élni, legyen kiket gúnyolni.

Hagyjuk? Már régóta nem. Időről időre nyerhetnek választást pár megvezetett réteggel - mindig másokkal -, de a hatalmat megtartani éppen ezért képtelenek. És ezért kiengesztethetetlenül gyűlölnek minket továbbra is. Nem baj, megszoktuk. Az élet megy tovább.

37 komment
· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://orangeorder.blog.hu/api/trackback/id/tr504973772

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.12.20. 13:45:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tulinp 2012.12.20. 12:16:34

Nagyon jó kis poszt. Remélhetőleg a balliberális dühöngők minél hamarabb megértik, hogy elég volt belőlük.

Julian Plenti 2012.12.20. 12:23:28

"balliberális"

Ilyen fogalom nincs.

Egyébként belőletek is maximálisan elég volt!

OrangeOrder · http://orangeorder.blog.hu 2012.12.20. 12:27:38

@Julian Plenti: De van, hiszen használjuk és tudjuk, kikről van szó.

Persze, már 90-ben elég volt, már a taxisblokád alatt.

Tessék 2014-ben megbuktatni Viktort, vagy ahogy megy. De nem fog.

Komment_Elek 2012.12.20. 13:16:33

"A mindenkori baloldalt csak a rombolás, a tagadás, az uszítás, a panaszkodás, a közhangulat-rontás, hazugságok, hazaárulás tartotta és tartja össze."

Igen. Tegnap megjött a 2., ezúttal helyi kiadásra specializálódott uszító újság a postaládámba. Természetesen az MSZP-t próbálja bemocskolni első sorban. Ilyen ország, komolyan mondom, nincs, a hatalom félidőn kicsivel túl sorozatban nyomja a mocskolódást, akár egy frissen megalakult mozgalomra, még csak nem is párt, akár csak úgy próbál kötözködni (az külön érdekesség, hogy az összefoglalóban az a baja, hogy a mostani MSZP-s polgármester állítólag el fog menni, és a lap előre nyávog, hogy ez esetben 2014-től lesz munka. Miért, ha maradna, akkor lennének elégedettek???)
A világon nincs még egy ilyen hely, sehol, hogy azt kritizálják, ami nincs (volt, vagy lehet), hogy azt kritizálják egyfolytában, akinek nincs lehetősége belefolyni, nem fordítva, ráadásul még ekkora pofával és mértékben. És akkor még le is írnak ilyen mondatokat, amit idéztem.

Mastadoc 2012.12.20. 13:30:08

Sietek leszögezni, végigolvastam. Nettó hazugság az egész. Olyan dolgokról írsz, amely egyaránt jellemzi a jobb-közép és baloldalt is, de úgy, hogy ez mind a baloldal bűne. Hihetetlen. Bár jellemző.
Ha bárki, a jelenlegi kormány hibáját firtatja, egyből a baloldalra mutogattok vissza, fennhangon skandálva az unalomig ismételt szólamokat. Önvizsgálat? Számotokra egy nemlétező fogalom. Hibát beismerni önellentmondás, hisz a kormányunk hibátlan. Egy olyan álomvilágban éltek, amely számotokra sem jó, de szeretitek álmodni, mert a mesemondó hangja elbűvölt titeket.
Tényt közölni felesleges, mert azt vagy addig ferdítitek amíg siker nem lesz számotokra, vagy természetesen, az elmúlt kormányok a felelősek.
De azért megkérdezem: ha a szart szépen becsomagoljátok, az miért lesz mignon? Arra nem gondoltok, hogy előbb-utóbb már nektek is csak ez fog maradni? Akkor kire fogtok haragudni?

halavány 2012.12.20. 13:32:53

"Nekik csak simán ellenségkép kell. Ez az ellenség jelenleg és egy jó ideje Orbán Viktor meg a Fidesz, de akiben még mindig élesek a 90-es évek eleje-közepe tájáról az emlékek, az nagyon jól tudja, hogy alázta meg, vadászta le módszeresen, valódi karaktergyilkosságokkal a jobboldal bármelyik közszereplőjét a magát felsőbbrendűnek képzelő szociálliberális elit."

Ez az amit rendszeresen elfelejt a sok amnéziás. Hogy ezek a balliberális legalja emberek, már 1994-ben teli pofával üvöltözték, hogy diktatúra, meg nem lesz választás, meg rendkívüli állapot és a többi.

Ugyanezek voltak, akik ALIG HOGY lett egy szabadon választott kormány, taxisblokáddal akartak puccsot elkövetni, azért hogy visszatérhessen az előző rendszer.

Minden a kezükben volt, szó szerint, a média teljes egésze, mindenhol a kommunisták ültek, a gazdaság legfontosabb pozíciói, a titkosszolgálatok.

Ha valaki nem érti, hogy lehetséges, hogy Magyarország az egyetlen hely, ahol a kommunisták utódpártja 4 rövid év után visszatért a hatalomba, hát ezért... Legalja emberek.

És a vörösök mai szellemi utódai, semmivel sem jobbak. Semmit sem tanultak és semmit sem felejtettek. Remélem ez a mocsokhalmaz soha többé nem kerül meghatározó pozícióba ebben az országban, az elmúlt hatvan év elég volt. (meghatározó pozíció az is, ha több mint egyharmada van egy balliberális tábornak és minden felett vétójogot kap. Pont azért kell rengetegmindent csinálnia a Fidesznek mert az elmúlt 60 évben ez az első alkalom, hogy nincs meg legalább az egyharmada a balliberálisoknak)

Hattory Hanzo 2012.12.20. 16:07:59

Elég egyszerű kis világképed van, de legalább nem kell sokat töprengened gyúrás közben. Isten-Haza-család, mell-kar-has, hát-láb-váll.

Mikka-Makka 2012.12.20. 17:34:39

bármilyen-oldali droidokat utálok
de csak irogass tovább szorgalmasan, a számodra oly fontos jobboldalt égeted

naugye! 2012.12.20. 17:42:18

Miért fingik a jobboldal büdösebbet?

dr yetee 69 2012.12.20. 17:51:37

Hülyegyerek!Az országot Orbán osztotta ketté,és plántálta belétek a Gyurcsány-utálatát,ti meg szolgamódon követitek,ennyire nincs önálló gondolatotok,ebben is kell a vezéri utmutatás!

dr yetee 69 2012.12.20. 17:53:37

@halavány: Ennyire vagy hiteles,azt sem tudod,miért robbant ki a taxisblokád,hazudj csak továb,az agyhalottak hisznek neked!

OrangeOrder · http://orangeorder.blog.hu 2012.12.20. 17:54:38

@dr yetee 69: Nem. Ron Werber és az MSZP zilálta szét a nemzetet, amikor a legjobb gazdasági mutatókat produkáltuk.

dr yetee 69 2012.12.20. 18:04:28

@OrangeOrder: Megint hazudsz,Orbán tette,2002-ben,mikor bukta a választást!

OrangeOrder · http://orangeorder.blog.hu 2012.12.20. 18:18:12

@dr yetee 69: Kétlem. Én akkor utáltam meg az MSZP-t végérvényesen, amikor beindult Orbán cigányozása, parasztozása, a plakátkiállítás, 7i7es, na meg az ilyesmi suttogó propaganda.

orangeorder.blog.hu/2010/12/27/suttogo_propaganda_2002_i

Ja, meg a 19 ezer forint! De szép idők is voltak!

dr yetee 69 2012.12.20. 18:19:39

@OrangeOrder: Ezzel nem cáfoltad,amit irtam!

0914 2012.12.21. 00:23:41

Fogadjunk, hogy én jobban gyűlölöm őket! :)

Lone Wolf 2012.12.21. 06:24:40

Yeti? Már A mandin is mondtam Húzzál el a pokolba!

Nagyon nagyon kevés vagy te ahhoz, hogy minket hülyegyerekezz. :D

Haloperidol 2012.12.21. 11:27:10

Én egészen az OV által indított polgári körös mozgalmak - amelyben én és családom is nagy lelkesedéssel vett részt annak idején - szisztematikus szétverésééig nagy Fidesz- és Orbán rajongó voltam. Azóta már látom, hogy semmiben nem különböznek a volt szocialistáktól és módszereiktől.
Sok balliberális azt mondja, hogy Orbánék rosszabbak. Ez nem igaz. Ők is megtették volna ugyanezt a borzalmat, amit Orbánék most művelnek, ha 2/3-aduk lett volna.
We are in deep shit, gentlemen.

Urfang 2012.12.22. 11:38:00

Talán tedd fel úgy a kérdést, hogy miért gyűlölöd te úgy a baloldalt? Ugyanaz dolgozik benned is mint bennük, csak téged a másik nagy posztkomcsi képződmény uszít fel ellenük.

Gregbíró 2012.12.22. 15:41:27

Pártállástól függetlenül a politikai elit csak egyetlen dolgot gyűlölt ez pedig a magyar nép. A baloldal hozzáállását már ismertük. De az orbáni nemzetiszínű szalagot ciánkapszula váratlan volt.
Miért nem célja a kormánynak hogy:
rend legyen
Egészségesek legyünk
Képzettek legyünk
Deviza hitelesek problémáim segítsen
????

odabas 2012.12.22. 16:10:54

Ezért olvasom rendszeresen ezt a blogot. Köszönöm a cikket!

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.12.22. 16:33:45

@odabas: Nem. Azért olvasod rendszeresen ezt a blogot, mert olyan seggagyú vagy, mint a szerzője. Ne keverjük a tünetet és a diagnózist!

glick 2012.12.23. 10:12:26

Én sokáig azt hittem, hogy jobbos vagyok és liberális. Ezt a fenti paranoiás komcsi agymenést viszont nem értem. Akkor most látens balos vagyok, csak nem merem bevallani?

légügyi megfigyelő 2012.12.24. 08:31:36

@Schindler Pistája: "Ezzel az egyértelmű célzással az 1918-as zsidó őszirózsás forradalomra szépen leleplezték magukat a diákok közé férkőző hangadók."

Nem tudom, ki tudósított a magyarországi történésekről, de jelzem, hogy van egy Rózsa keresztnevű államtitkár, akire kiakadtak a diákok. No, ebből következik, hogy a ...-rózsás forradalom elnevezés kézenfekvő, lévén a ...-rózsás szókapcsolat önmagában forradalomra utal. A téli-... előtag pedig az évszakra, amely most nálunk, Magyarországon van. Így tehát, télirózsás forradalom, amely nyelvi humor. Sokkal találóbb, mint pl. a fülkeforradalom, amelynek mindössze a fülke a valósághoz köthető eleme, de a forradalom szó itt értelmetlen, sőt hamis.

Visszatérve a télirózsás szókapcsolatra: aki ebből zsidó 1918-hoz kötődést lát, az eleve nem ismeri a történelmet, mert az a forradalom csak annyiban volt zsidó, hogy a magyar lakosság zsidó származású tagjai ugyancsak részt vettek benne, másrészt alighanem hajlamos az összeesküvés-elméletek bekajolására. Hogy segítsek: ezek olyan elméletek, amelyek egyes elemei a valóságon alapulnak, ám az egyén, vagy egyének részére nehezen befogadható részekre logikai bukfenceket és irracionális elemeket tartalmazó összefüggéseket vél felfedezni.

lagzilajcsiforever 2012.12.24. 15:36:32

@légügyi megfigyelő: Sajnos nagyon is ismeri a történelmet. A "Télirózsás" nyelvi humor pont rátok illik. Ilyenkor nem jönnek elő a "rettegők" ?

Bodomi 2012.12.25. 12:18:02

Liberálfasiszták-ez a magyar címe a N.Y.T. bestseller listájának első helyezett Jonah Goldberg által írt könyvének.Érdemes elolvasni.

Papirius Cursor 2012.12.25. 15:26:00

Ritka hosszú nyelv kell ahhoz, hogy valaki így benyaoljon Orbánnak, mert agya nincs, azt biztos.
Ez kiderül ebből a blognak csúfolt hülyeségáradatból.

Az önmagában már kreténség, hogy Széchenyit odasorolja a jobboldalra, mint "értéket", mert nem tudja (hiszen egy sorát sem olvasta), hogy Ő lenne ma a legharcosabb neoliberális és küldené el a bús picsába a Matolcsy nevű kretént.

Kossuthról nem is beszélve.

Na de mindegy is...

légügyi megfigyelő 2012.12.27. 09:42:22

@lagzilajcsiforever: Sajnálom, érthetetlen, amit írtál. Remélem, csak a bejgli teszi. Bár még Szent Este előtt körmölted. Mindegy, jobbulást!

Gargantua 2012.12.27. 23:34:42

@Schindler Pistája: Nem kevered te az őszirózsás forradalmat a Tanácsköztársasággal?
Azért Lenintől is elleshettél volna valamit: "tanulni, tanulni, tanulni!"

Alfonse · http://www.ahonapkonyve.hu 2012.12.28. 09:11:48

Azt írod a baloldalról : "gyűlöletük szinte vágható, gyúrható, mérhető, darabos."
Kicsit tömörítettem a szövegedet. Nem magadról írtad ezt? Mérhető, vágható, darabos gyűlölet?
"Mert nincsenek értékeik, nincsenek hőseik. A baloldal egykori hőseit kidobta. Ma már félnek elővenni Lenint, Sztálint, Rákosit, Kádárt és a többit...gúnyolnak és gyaláznak mindent, ami magyar. Nem fáj nekik Trianon kicsit sem, sőt: örülnek neki, folytatnák az árulást további területrészek átadásával, lehetőleg pénzért. Talán a pénz, az az egyetlen érték, ami ideig-óráig hajtja-űzi őket. De az árulással, hazugságokkal megszerzett győzelmek után azonnal kicsinálják egymást...A mindenkori baloldalt csak a rombolás, a tagadás, az uszítás, a panaszkodás, a közhangulat-rontás, hazugságok, hazaárulás tartotta és tartja össze...Figyeljük meg, mikért rajonganak ezek, a magukat demokratának nevezők! Dohányzás, drogok, abortusz, külföldiek, vérfertőzés, rombolás, graffiti, szenny, éjszaka, önpusztítás, naplopás...A balliberális oldal valahogy a tél, az éjszaka gyermeke. Ott érzi jól magát, ahol dermesztő hideg van, koromsötét, reményvesztettség, legyengült gócpont...Mert fizikálisan gyengék és edzetlenek - elméjük ennek megfelelően tompa."
Nagyon jót tenne az országnak, ha a hozzád hasonlók hirtelen szégyenkezni kezdenének. Látogasson meg Jézus angyala.

potyus 2012.12.28. 11:26:22

Ki ez az eszement paranoiás állat aki írta ezt a förmedvényt. Én például érdemben nem is reagálok rá, mert minden szavát, állítását meg lehet hazudtolni, és ezért nincs értelme órákat pocsékolni az ellen vélemények kifejtésére. Maradjunk annyiban, förtelem ez az írás.
Elég egy pár mondatot ide kopizni, mindent elárul: "A balliberális oldal valahogy a tél, az éjszaka gyermeke. Ott érzi jól magát, ahol dermesztő hideg van, koromsötét, reményvesztettség, legyengült gócpont...Mert fizikálisan gyengék és edzetlenek - elméjük ennek megfelelően tompa."

Mézgaöcsi 2012.12.28. 14:00:16

Az elöttem szólóhoz csatlakozva.."minden szavát meg lehet hazuttolni"Az megy.Nem cáfolni.
A szüleim kisnyögdíjasok,minden csekk befizetve,és ha nem volna devizahitelünk,még a válság ellenére is jól meg volnánk.Ha nem volnának baloldaliak,nem néznék az atv-t nem is tudnák miért kell idegeskedniük.Ifju koromban mi törtük magunkat,hogy nyugati cuccaink legyenek,farmer,cipő,polo.Most tőlük hallom,hogy a magyar az szar,a paraszt kapzsi és rohadjon rá az áru,inkább vegyünk import répát,gyümölcsöt,tojást,húst.Ha pedig valami sikere van az országnak,akkor megy az ellendrukk:"Úgy sem tart sokáig..mibe fog ez kerülni nekünk..majd az únio jól leteremt minket..nem is igazak azok az adatok"Ez két volt munkás ember.Ha az úgynevezett baloldal fröcsögő gyülölet hejett azt mondaná:ok támogassuk a magyar gazdaságot,vegyünk hazai termékeket,tán még hasznos ellenzék lehetne.Persze ez utópia,mert ez nem érdekük."Villák proletárjai egyesüljetek!"

Jirlan · http://nemzeti.net 2012.12.30. 06:09:07

az most mindegy ki mit gondol a fideszről, aki elégedetlen de nemzeti érzelmű az úgyse lesz semelyik ron werberi lúdmilla zombipárt szavazója hisz létezik egy jó kis nemzrad párt a jobbik.

indexnél viszont cikkeik támadó, gúnyos, magyarságot vérig sértő hangvétele alapján a minimális nemzeti érzelem is kizáró ok a felvételre. gyalázat az a sajátos belpesti hipszter vagy inkább drogos, alkesz lelkinyomorékokra jellemző hübrisz - hücpe moslék amit árasztanak nap mint nap. kiiratkoztak a magyar nemzetből, hazátlan söpredék, ilyenek tomboltak 1919-ben is ahogy azt Tormay Cécile megírta a bujdosó könyvében.

áhhhámincsnyochajó zőőődtakony pardon, azaz pardon nekik ez a magaskultúra, pedig jobbik esetben is csak könyned szórakozás : innen jöttem a blogra mandiner.hu/cikk/20121229_dudas_gergely_miert_gyuloli_a_fidesz_a_fiatalokat

fospumpa. gergőke. kannásbor. tuc tuc. belpesti beltenyésztett szoclib papa-mama pénzén tobzódó újgazdag prolik etető-itató helyei amiket rajtuk kívül magyar fiatal nem ismer és nem keres fel... edd meg gergőke amit eléd raknak gyerünk zabáld! de mi nem kérünk belőle, és belőletek se!!!

a fővárosiak se, pláne nem a vidékiek. :))))))))

Engem a keresztény hitem miatt támadnak 2013.01.07. 10:06:50

"Időről időre nyerhetnek választást pár megvezetett réteggel - mindig másokkal -, de a hatalmat megtartani éppen ezért képtelenek."

Aha, szóval ez fáj. Az, hogy a rendszerváltás óta eddig egyetlen pártnak sikerült megtartani a hatalmat, az pedig az MSZP. És egyetlen regnáló miniszterelnöknek sikerült választást nyernie, az pedig Gyurcsány. A Fidesz huszonkét év alatt eddig kétszer tudott kormányra kerülni, nyolcéves intermezzóval a kettő között. A Fidesz időről időre nyerhet választást pár megvezetett réteggel, de a hatalmat megtartani már képtelen. Ez az, amin nem tudjátok túltenni magatokat, ez az, amit annyira frusztrál. Meg is értem.

Jirlan · http://nemzeti.net 2013.04.24. 11:05:45

Aha. De hogy! Hazugságokkal, mindezt úgy hogy a balliberális média fedezte. Akkoriban szinte csak olyan volt. Mármint média.

Mosdathatjátok a szerecsent bértrollok hazugok vagytok ti is mint ő, mint az egész baloldal.

Aki száraztésztával, nyugdíjasok átverésével, különböző foglalkozású, korú, nemű emberek egymásnak uszításával, erdélyi magyarok lerománozásával, középosztály és mások elleniirigység és gyűlölet felszításával szerez szavazatot, nem is említve a lumpenek lefizetésével történt láncszavazást amiről Csintalan et. IS kipakolt, vajon miért kellett borítékkal szavazni akkoriban?

Szerencsére a Fidesz ezt a csalási lehetőséget is megszüntette. Óbégattatok is a vál.törvény miatt.

www.demokrata.hu/ujsagcikk/bdquogyurcsany_duhodten_kirohant_a_terembolrdquo/

www.demokrata.hu/ujsagcikk/bdquogyurcsanyt_az_ajulas_kerulgetterdquo/

soha többé mszp
süti beállítások módosítása